Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća na A1

Vozač doživio zastoj srca pa sletio s ceste i poginuo

Prometna nesreća na autocesti kod Vukove Gorice
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/10
13.04.2020.
u 18:43

Prometna nesreća dogodila se kod odmorišta Vukova Gorica u smjeru jugu gdje je došlo do slijetanja osobnog automobila van kolnika

Vozač automobila koji je danas oko 14.30 sati smrtno stradao na autocesti A1 kod odmorišta Vukova Gorica, doživio je srčani udar.

To je, potvrđuju iz PU karlovačke, zaključio mrtvozornik koji je pregledao tijelo preminule osobe.

- Po vanjskim vidljivim znakovima, mrtvozornik je nakon pregleda mrtvog dijela, izrazio sumnju  da se radi o zastoju rada srca. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu koje će donijeti odluku o obavljanju obdukcije - kažu u PU karlovačkoj.

Prometna nesreća dogodila se kod odmorišta Vukova Gorica u smjeru jugu gdje je došlo do slijetanja osobnog automobila van kolnika. Vozač je bio sam u automobilu, a preminuo je na mjestu događaja. Promet se, do završetak očevida, odvijao jednom trakom.

Komentara 4

Avatar Damating
Damating
17:41 13.04.2020.

Šteta ljudi.....

ML
mladaklada
20:53 13.04.2020.

Žao mi je čovjeka i njegove obitelji, nažalost, i takve stvari se događaju. Samo se pitam, kako će proći njegovi doktori, zašto nisu javili policiji da će mu otkazati srce dok vozi?

Avatar SarahGG81
SarahGG81
17:47 13.04.2020.

Karen, 38. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije