Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJTE I MALO KIŠE

Temperature se danas dižu do 24 °C, sutra će biti još toplije

Luka Stanzl/Pixsell
11.05.2017.
u 07:27

Puhat će umjeren, u gorju jak i vrlo jak jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako, poslijepodne ponegdje i vrlo jako jugo.

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, razmjerno toplo, a na Jadranu i u gorju i vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za četvrtak.

Uz povremeno više oblaka malo kiše u toku dana može pasti uglavnom na širem riječkom području, a navečer i u noći na petak i drugdje.

Puhat će umjeren, u gorju jak i vrlo jak jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako, poslijepodne ponegdje i vrlo jako jugo.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 Celzijeva stupnja.

Visoke temperature očekuju nas i sutra, no bit će vjetrovito, toplo te promjenljivo uz mjestimičnu kišu. Kiša će biti češća ujutro i ponovno navečer, a u riječkom zaleđu može biti i obilnija.

Puhat će umjeren i jak, u gorju i vrlo jak jugozapadnjak, a na Jadranu će jako i vrlo jako jugo prema večeri slabjeti. Jutarnja temperatura zraka uglavnom od 13 do 18, a najviša dnevna između 20 i 26 °C.

Komentara 1

RA
raikonen
10:07 11.05.2017.

Često se pitam, imate li vi prozore na tom DHMZ? Pa ako imate, pogledajte nekad kroz njih van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije