Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red kiše, sunca...

Idućih dana pripremiti se na sve, čeka nas vrlo prevrtljivo vrijeme

vrijeme
Davor Puklavec/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.05.2017.
u 08:40

Tijekom idućih dana očekuje nas promjenljivo vrijeme, bit će kiše, sunca, vjetra. Ipak od sredine tjedna postupno će biti sve toplije.

Danas će biti djelomice sunčano povremeno s umjerenom naoblakom. Ujutro će biti oblačnije na južnom Jadranu, ponegdje uz malo kiše, a sredinom dana i poslijepodne na sjevernom i u zapadnim krajevima unutrašnjosti mogući su i pljuskovi s grmljavinom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku.

Vjetar slab do umjeren, na Jadranu mjestimice i jak sjeverozapadnjak, uz obalu ujutro bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 17 do 22 Celzijeva stupnja, u gorju malo niža.

Foto: DHMZ

Također prema prognozi DHMZ-a u utorak će biti promjenljivo oblačno, ponegdje s malo kiše ili pljuskom uz mogućnost grmljavine te hladnije, a poslijepodne će se djelomice razvedriti. Zatim sunčanije, ali ne i posve stabilno. Puhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu umjerena i vrlo jaka bura i sjeverozapadnjak. U utorak ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla, a u srijedu je ponajprije u gorju moguć slab mraz.

U četvrtak pak osjetno toplije, a na Jadranu će vjetar uz slabljenje okrenuti na jugo. Toplije vrijeme trebalo bi se nastaviti i do kraja radnog tjedna, no i dalje nestabilno uz mogućnost kiše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije