Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Perić, Caper:

'Takvi su poslovi dno poslovne etike, odgovorni su i Mađari'

'mka....zagreb.....16.04.2009.  okrugli stol - zeljko peric, marin hresic, drazen nikolic     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
09.02.2010.
u 19:41

Ako je tako, to je dno poslovne etike, odgovornosti nisu pošteđeni ni Mađari – kazao je danas Željko Perić iz konzultantske kuće Caper.

Ako je točno da je još Merill Lynch za povrat kredita od Podravke dobio Inine dionice kao jamstvo, to pod veliki upitnik stavlja cijeli drugi krug privatizacije Ine jer je poznato da je ta kuća bila financijski savjetnik Vlade u tom poslu. Ako je tako, to je dno poslovne etike, odgovornosti nisu pošteđeni ni Mađari – kazao je danas Željko Perić iz konzultantske kuće Caper.

Sama činjenica, tvrdi on, da se u kreditnome aranžmanu povezanome s operacijom Spice spominju Inine dionice, govori o tome da je očito postojalo nešto "sa strane". – Koliko znam, Podravka nema Ininih dionica, njima je mogla raspolagati samo Vlada – rekao je Perić.

Komentara 7

BT
bili-tartuf
23:54 09.02.2010.

..a Peric´..ka Peric´...otkriva \"teplu vodu\"...

VI
Vito
07:13 10.02.2010.

Što znači poslovna etika u korumpiranoj državi gdje mafija vodi glavnu riječ?

OB
-obrisani-
23:52 09.02.2010.

Ovaj Peric gdje god je radio samo je upropastio i ono sto se upropastiti nije moglo (Pliva, Dukat, Adris ... )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije