Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo iznenađenje

Djevojka ostala u šoku kada je otkrila tko je njen 'tajni Djed Božićnjak'

VietteLLC s darovima koje joj je poslao Bill Gates
Foto: Reddit
1/5
22.12.2017.
u 17:46

Vidi se da se doista potrudio, ugodno je iznenađena VietteLLC

Bill Gates oduševio je jednu korisnicu Reddita božićnim poklonima u sklopu internetskog "tajnog Djeda Božićnjaka", u kojem redovito sudjeluje.

Korisnica pod nazivom VietteLLC nije mogla doći sebi kad je vidjela da je dobila darove od slavnog milijardera. Gates joj je između ostalog poklonio ogromnu plišanu igračku Pusheen i goblen te je donirao 750 dolara trima azilima za mačke.

VietteLLC je u podužoj objavi na Redditu objasnila svoje iznenađenje. Prvo ju je iznenadila veličina kutije.

- Nelagodno sam buljila u dostavljača, bila sam jako zbunjena. Onda sam vidjela svoje korisničko ime s Reddita i rekla "štooo" na tako čudan način da se dostavljač počeo smijati - napisala je.

VietteLLC s darovima koje joj je poslao Bill Gates
1/5

Djevojci su se jako svidjeli darovi na temelju kojih je zaključila da ju njezin tajni Djed Božićnjak doista "poznaje u dušu". Naime, velika je ljubiteljica mačaka i želi pokrenuti vlastiti azil za mačke. Međutim, pravo iznenađenje došlo je kad je otvorila pismo u kojoj je bila fotografija Billa Gatesa s darovima i shvatila da joj je upravo slavni bogataš poklonio sve te darove.

- Počela sam se smijati i plakati istovremeno - rekla je VietteLLC, dirnuta što netko tako moćan ima vremena pronaći tako personalizirane darove.

- Vidi se da se doista potrudio - čak i ako mu je asistent pomogao, izdvojio je vrijeme da mi napiše ljubaznu poruku - rekla je VietteLLC za Business Insider.

Pogledajte božićnu čaroliju u domovima poznatih:

VietteLLC s darovima koje joj je poslao Bill Gates
1/9

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:01 23.12.2017.

hahaha...jadan se baš isprsio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije