Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigečica

Stanari ove zagrebačke zgrade oduševljeni su gestom njihovog sustanara!

Djed Božićnjak na Sigečici
Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Vatroslav Čuljat‎
1/4
27.12.2018.
u 18:01

U komentarima ispod objave nepoznati junak zaradio je same pohvale

Blagdanski duh dodatno su osjetili stanovnici jedne zgrade na zagrebačkoj Sigečici

Dobrosusjedski odnosi posebno su se svidjeli tajanstvenom 'Djedu Božićnjaku' koji je na ulazu u zgradu ostavio veliku ukrasnu vreću s poklonom za svakog sustanara

"Dragi susjedi, hvala svim mamama, tatama, dedama, bakama, poštarima i slučajnim prolaznicima na svakom osmijehu, na svakom 'dobar dan', na pridržanim vratima i zaustavljenom liftu, na nošenim vrećicama i uručenoj pošti...HO-HO-HO, Sretan Božić i Nova godina!!! Darak za svakoga", pisalo je na poruci iznad vrećice s poklonima.

U komentarima ispod objave u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb', nepoznati junak zaradio je same pohvale. 

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Vatroslav Čuljat‎

"Predivna gesta...", "Jako lijepo", "Svaka čast onome tko je tako lijepu stvar učinio, nažalost sve više se udaljujemo jedni od drugih...Sretan i blagoslovljen Božić", samo su neki od komentara. 

>> Pogledajte zašto je ovaj dječak dobio najbolji poklon za Božić

Komentara 8

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
18:46 27.12.2018.

Ljepo je imati dobre susjede u zgradi,a ne ko ja dvje budale koje u polnoč urlaju i stvaraju buku!

BA
BarbaraMalec
19:26 27.12.2018.

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. To je ono što radim...........>>>>>>> www.Trade46.Com

SK
skladište
18:58 29.12.2018.

Ovo je lijepa gesta, prekrasna. I ja imam tako dobre susjede i svima ih hvalim. Bez dobrih susjeda nema života! Nitko nikome ne podvaljuje, ne ogovaramo se, svi paze na red u stubištu, o pozdravljanju i ugodnim razgovorima kad se sretnemo ne trebam ni pisati. A nitko od njih nije nikad živio na zapadu! Nas su tako naučili naši roditelji. Biti uljudan i pristojan osnovni je temelj života, gdje god živio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije