Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos na društvenim mrežama

Unatoč Trumpu, djevojčica ipak vjeruje u Djeda Božićnjaka

Djed Božićnjak
Getty Images
26.12.2018.
u 15:19

Twitter se 'zapalio' nakon što je Trump, u tjednu u kojem su pale vrijednosti dionica, vlada je u blokadi a američki ministar obrane neslavno otišao, bacio sumnju na jedno od najvećih dječjih vjerovanja.

Američki predsjednik Donald Trump pokrenuo je kaos na društvenim mrežama kada je doveo u pitanje je li sedmogodišnje dijete prestaro da vjeruje u Djeda Božićnjaka.

No, djevojčica Collman Lloyd iz Lexingtona u Južnoj Karolini rekla je novinarima da i dalje vjeruje u djedicu duge bijele brade.

Njezina braća i sestre ostavili su mu u noći na srijedu dva keksa i šalicu mlijeka i ujutro vidjeli da slatkiša više nema, a ispod bora našli poklone.

Twitter se 'zapalio' nakon što je Trump, u tjednu u kojem su pale vrijednosti dionica, vlada je u blokadi a američki ministar obrane neslavno otišao, bacio sumnju na jedno od najvećih dječjih vjerovanja.

"Vjeruješ li još u Djeda Božićnjaka?", upitao je Trump Collman preko telefona. "Jer kad imaš sedam godina, to je malo na granici (marginalno)?"

Pogledajte i galeriju Božićna priča obitelji Salaj

Djed Božićnjak Djed Božićnjak
1/28

U video snimci koju je njezina obitelj objavila na internetu, odgovorila je "da gospodine", no kasnije je novinarima priznala kako nema pojma što znači riječ "marginalno".

Trump je to izjavio na božićnom događaju s Melanijom, javljajući se na telefon djeci koja su zvala Sjevernoamerički centar za obranu i praćenje kretanja Djeda Božićnjaka.

U toj božićnoj tradiciji djeca u stvarnom vremenu prate "gdje" se nalazi Djedica na svome putovanju na Badnjak.

"Nevjerojatno je da je Trump proveo Badnjak na telefonu sa sedmogodišnjacima kojima je rekao da je vjerovanje u Djeda Božićnjaka 'marginalno", rekao je demokratski senator Chris Murphy na Twitteru.

"Zapravo raj ne postoji", tvitao je glavni scenarist komične emisije "The Daily Show with Trevor Noah" Dan Amira. "Kada umreš ti samo istruneš u zemlji i pojedu te crvi. U redu, Sretan Božić Timmy."

Bijela Kuća nije komentirala događaje na društvenim mrežama vezane za Trumpove komentare o Djedu Božićnjaku.

Pogledajte i video Dječak dobio najljepši božićni poklon

Komentara 1

Avatar mofo
mofo
16:31 26.12.2018.

Levičari ne znaju šta bi prije, prvo im je gadno što se laže djecu sa "bajkama", al ipak je ovo rekao Trump, pa bi mogli na kratko okrenuti priču kako je on veliki grinč i neda djeci da vjeruju u bajke... A večernji je spao na tako niske grane sa ovim priglupim "izvještavanjima" da je to strašno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije