Naslovnica Vijesti Blagdani na Večernjem

Unatoč Trumpu, djevojčica ipak vjeruje u Djeda Božićnjaka

Twitter se 'zapalio' nakon što je Trump, u tjednu u kojem su pale vrijednosti dionica, vlada je u blokadi a američki ministar obrane neslavno otišao, bacio sumnju na jedno od najvećih dječjih vjerovanja.
26. prosinca 2018. u 15:19 1 komentara 348 prikaza
Djed Božićnjak
Foto: Getty Images

Američki predsjednik Donald Trump pokrenuo je kaos na društvenim mrežama kada je doveo u pitanje je li sedmogodišnje dijete prestaro da vjeruje u Djeda Božićnjaka.

Donald Trump PRIMAO POZIVE Trump razgovarao s dječakom: Vjeruješ li u Djeda Božićnjaka? To je u tvojim godinama malo na granici

No, djevojčica Collman Lloyd iz Lexingtona u Južnoj Karolini rekla je novinarima da i dalje vjeruje u djedicu duge bijele brade.

Njezina braća i sestre ostavili su mu u noći na srijedu dva keksa i šalicu mlijeka i ujutro vidjeli da slatkiša više nema, a ispod bora našli poklone.

Twitter se 'zapalio' nakon što je Trump, u tjednu u kojem su pale vrijednosti dionica, vlada je u blokadi a američki ministar obrane neslavno otišao, bacio sumnju na jedno od najvećih dječjih vjerovanja.

"Vjeruješ li još u Djeda Božićnjaka?", upitao je Trump Collman preko telefona. "Jer kad imaš sedam godina, to je malo na granici (marginalno)?"

Pogledajte i galeriju Božićna priča obitelji Salaj

Djed Božićnjak
1 / 28
Božićna priča obitelji Salaj '18.

U video snimci koju je njezina obitelj objavila na internetu, odgovorila je "da gospodine", no kasnije je novinarima priznala kako nema pojma što znači riječ "marginalno".

Trump je to izjavio na božićnom događaju s Melanijom, javljajući se na telefon djeci koja su zvala Sjevernoamerički centar za obranu i praćenje kretanja Djeda Božićnjaka.

U toj božićnoj tradiciji djeca u stvarnom vremenu prate "gdje" se nalazi Djedica na svome putovanju na Badnjak.

"Nevjerojatno je da je Trump proveo Badnjak na telefonu sa sedmogodišnjacima kojima je rekao da je vjerovanje u Djeda Božićnjaka 'marginalno", rekao je demokratski senator Chris Murphy na Twitteru.

"Zapravo raj ne postoji", tvitao je glavni scenarist komične emisije "The Daily Show with Trevor Noah" Dan Amira. "Kada umreš ti samo istruneš u zemlji i pojedu te crvi. U redu, Sretan Božić Timmy."

Bijela Kuća nije komentirala događaje na društvenim mrežama vezane za Trumpove komentare o Djedu Božićnjaku.

Pogledajte i video Dječak dobio najljepši božićni poklon

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar mofo
    mofo:

    Levičari ne znaju šta bi prije, prvo im je gadno što se laže djecu sa "bajkama", al ipak je ovo rekao Trump, pa bi mogli na kratko okrenuti priču kako je on veliki grinč i neda djeci da vjeruju u ... prikaži još! bajke... A večernji je spao na tako niske grane sa ovim priglupim "izvještavanjima" da je to strašno...