Naslovnica Vijesti Blagdani na Večernjem

Taksistica Željka djevojci `vratila Božić`: Kroz suze sam majci priznala da sam ga izgubila

Morala je majci priznati da ga je izgubila, bila je u suzama, no majka je rekla da je to samo stvar i da se ne brine jer je jedino bitno da se ona lijepo provela s prijateljima.
26. prosinca 2018. u 11:47 8 komentara 9178 prikaza
Prskalice
Foto: Getty Images

Božićna čuda iliti tople ljudske priče koje griju srca u ovo božićno vrijeme, ono su što mnoge veseli. Jedna takva zbila se u Kutini gdje je 23- godišnja djevojka doživjela pravi božićni duh potpunog stranca.

Papa Franjo Urbi et orbi Papa Franjo: Različitosti su bogatstvo, a ne opasnost

Naime, ona je iz Zagreba, gdje trenutno živi i radi, otišla u svoju rodnu Kutinu 15. prosinca kako bi prisustvovala proslavi dvaju rođendana i uživala sa svojim prijateljima.

Za Vijesti.hr ispričala je kako su slavili do ranih jutarnjih sati, a oko četiri sata ujutro po nju i dečka došla je takstistica Željka. Tu je večer nosila mamin šešir, koji je stariji od nje same. Prije 30 godina njenoj majci taj je šešir donio brat kad se vračao iz Poljske i ima sentimentalnu vrijednost.

Pogledajte i galeriju Božićna priča obitelji Salaj

Prskalice
1 / 28
Božićna priča obitelji Salaj '18.

No, u nekom trenutku je shvatila da ga je izgubila. Zvala je prijatelje koji su ostali na zabavi da pogledaju je li tamo, no nije bio. Ostao je u automobilu. Kada je nazvala Cammeo u Kutini i pitala za šešir, nisu ga našli niti imali saznanja o njemu, rekli su da ga je vjerojatno uzeo netko tko je se vozio nakon njih.

Morala je majci priznati da je izgubila šešir, bila je u suzama, no majka je rekla da je to samo stvar i da se ne brine jer je jedino bitno da se ona lijepo provela s prijateljima.

Najslađe čestitke Pogledajte božićnu atmosferu u domovima poznatih

Na Badnjak poslije ponoći, djevojci je stigla poruka da se dogodilo "božićno čudo". Javila se vozačica Željka i obavijestila ju da ga je uspjela pronaći i da ga čuva dok djevojka ne dođe po njega. 

Pogledajte i video Dječak dobio najbolji božićni poklon

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • narod1:

  veću bedastoću dugo ne pročitah. Da šešir

 • burza:

  Reklama

 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  Lijepo je ovo pročitati. Dobro je u nama, ali u naslovima obično prevladavaju vijesti o tragedijama, katastrofama i lošim događajima što nas navodi na mišljenje da je dobro nepostojeća kategorija.