Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN ZA OKOLINU

Mislio da ga proganjaju tajne službe i napao policiju sprejem za insekte

privođenje
Ivica Galovic/PIXSELL
05.10.2017.
u 21:51

Da nije bio svjestan što radi potvrdila je danas na sudu vještakinja forenzične psihijatrije te je preporučila da se 39-godišnjaka zatvori na liječenje u psihijatrijsku ustanovu jer je opasan za okolinu

Zagrepčaninu se sudi za pokušaj ubojstva trojice policajaca, prenosi net.hr.

Naime, 39-godišnjak iz zagrebačke Dubrave je mislio da ga proganjaju tajne službe te da ga žele oteti i otrovati. Zbog toga je 15. rujna prošle godine nasrnuo na policajce.

Da nije bio svjestan što radi potvrdila je danas na sudu vještakinja forenzične psihijatrije te je preporučila da se 39-godišnjaka zatvori na liječenje u psihijatrijsku ustanovu jer je opasan za okolinu i mogao bi ponoviti neko slično kazneno djelo.

Osumnjičenik je halucinirao i nije shvaćao kakve posljedice može imati njegov napad na policajce. Čak nije bio svjestan ni da se pred njim nalaze policijski službenici. 

Sada mu se sudi za pokušaj ubojstva trojice policajaca – dvojice koju je pošpricao sprejem za insekte i jednog kojeg je zarezao nožem po prsnom košu i ruci.

Komentara 7

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:30 06.10.2017.

Jel to Franciskovic?

NA
Narcis660
23:08 05.10.2017.

Jadan lik mislio.da su buba svabe hahaha

DU
Deleted user
22:02 05.10.2017.

Šizofrenija, i to poodmakla faza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije