Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično

Tri godine je leš svog sina skrivala u otvoru za kanalizaciju

Foto: Društvene mreže
04.10.2017.
u 15:57

Sinead Connett tijelo bebe je zamotala u ručnik i stavila u plastičnu vrećicu i ostavila je vrećicu u kanalizacijskom otvoru gdje je leš bebe tri godine poslije pronašao vodoinstalater

Priznanje Sinead Connett zgrozilo je cijelu Veliku Britaniju. Naime, Ova 29-godišnjakinja priznala je da je u kolovozu 2013. godine tijelo svog sina sakrila u otvor za kanalizaciju.

Sinead je leš svog sina umotala u ručnik koji je stavila u plastičnu vrećicu jednog trgovačkog lanca čija je zaposlenica. U otvoru kanalizacije tu vrećicu je  u veljači prošle godine pronašao vodoinstalater koji je popravljao instalacije u kući njenih roditelja. Nakon toga je Sinead prijavljena i slučaj je završio na sudu a ona je tijekom postupka u nekoliko navrata mijenjala cijeli iskaz.

 

 

 

 

Prvo je tvrdila da je bila silovana, zatim da nije bila svjesna da je trudna i na kraju je  rekla da je rodila mrtvorođenče. Istraga i obdukcija utvrdili su kako je Sinead rodila sina prirodnim putem te da je otac djeteta njen suprug, a uzrok smrti djeteta nije utvrđen.Sineda je osuđena na 12 mjeseci zatvora.

Komentara 1

AR
Armagedon
19:13 04.10.2017.

Nije ona sva svoja...... vlastito dijete u braku, bacila u odvod...... pa nije u srednjem vijeku...... ima muža, bože moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije