Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI U NEVJERICI

Svjedokinja tragedije u Lošinju: Začula sam glasne vriskove. Odrezale su mi se noge od straha

Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
14.09.2020.
u 20:10

Sve se odigralo u njihovu stanu koji su kupili prije nekoliko godina nakon što su prodali svoju nekretninu u Italiji i doselili se živjeti na Lošinj.

Čula se najprije galama, jedan muški i jedan ženski glas. Susjedima je bilo teško razaznati sadržaj toga hektičnog razgovora jer su ga supružnici, a riječ je o starijem bračnom paru iz Italije, vodili u ponedjeljak oko 6 sati ujutro u svom stanu smještenom u manjoj zgradi u Ulici Josipa Kašmana u Malom Lošinju. Usto, nisu govorili na hrvatskom, nego na svom materinskom jeziku, tako da će riječi koje su jedno drugom upućivali zauvijek ostati nerasvijetljene s obzirom na to da je on na nju u jednom trenutku nasrnuo nožem.

– Baš sam na putu za posao prolazila ulicom pokraj te zgrade kad sam začula nekoliko glasnih vriskova. Odrezale su mi se noge od straha, ni mobitel nisam izvadila da nekog nazovem, samo sam ostala piljiti u jednu točku, a ono što me još više uplašilo bila je sablasna tišina koja je uslijedila nakon tog. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da saberem misli i „otkočim se“ – prepričala nam je jedna od stanarki Ulice Josipa Kašmana u kojoj se u ponedjeljak ujutro dogodilo ubojstvo i samoubojstvo.

VIDEO: Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju

Stariji muškarac iz Italije, kojem policija zbog osjetljivosti slučaja u ponedjeljak nije željela ot kriti identitet, a stanovnici Malog Lošinja opisuju ga kao uvijek fino sređenog talijanskog gospodina u dobi od osamdesetak godina, tog se jutra probudio i nakon svađe s mlađom suprugom napao je nožem. Rane su bile fatalne, umrla je ubrzo nakon napada. Sve se odigralo u njihovu stanu koji su kupili prije nekoliko godina nakon što su prodali svoju nekretninu u Italiji i doselili se živjeti na Lošinj.

Nije poznato, a vjerojatno nikada i neće biti otkriveno zbog čega ju je napao, ali ono što je poznato jest da se ruku još krvavih od rana koje je nanio svojoj supruzi zaputio do balkona s kojeg se potom bacio na tlo. S obzirom na to da je bila riječ o padu s visine od otprilike šest metara i on je preminuo puno prije dolaska hitne pomoći i policije.

– Mislim da se ovo dogodilo jer je on imao psihičkih problema, i prošle godine si je već pokušao oduzeti život, hitna ga je spasila u zadnji čas. Osim toga, vjerojatno je bio i donekle dementan jer smo ga znači viđati kako ponekad hoda po mjestu pomalo izgubljen, tako da je sve to u kombinaciji vjerojatno bio razlog da mu se tako smračilo pa ju je napao – mišljenja je jedan od poznanika talijanskog para.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
20:44 14.09.2020.

Vehementno se kladim da 98 ljudi od 100 ne zna za hektičnost.

Avatar rubinet
rubinet
20:37 14.09.2020.

Novinar je zbilja učen. I načitan . Napisao : " hektični razgovor". A mogao je rabiti užurban, mahnit,uznemiren....pomaman,bijesan...

DU
Deleted user
21:24 14.09.2020.

Hrvatska nema važnijih društvenih,političkih i ekonomskih tema od izoliranih slučajeva teških krivičnih dijela? I patološki poremećenih pojedinaca? Modus operendi - Kurir.rs I tamo naslovnice vrište od starleta,kvazi intelektualaca,popova,kriminalaca,ubojica,dilera,realyti zvijezda! Ovakav vid novinarstva je ogavan! Hrvati su uljuđen narod, koji želi ozbiljno novinarstvo! Uloga medija nije da budu društveni indoktrinator ili ti ga "zatupljivač"- već korektiv demokracije. Prije ili kasnije morat će se ući u vlasničku strukturu hrvatskih tiskovina!Nešto je trulo u državi Danskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije