Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena mrtva tijela

Otkriveni detalji tragedije u Malom Lošinju: 'Tata nikad nije bio nasilan'

Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
14.09.2020.
u 18:32

Muškarac u osamdesetim godinama i njegova nekoliko godina mlađa supruga preselili u Mali Lošinj iz Italije prije nekoliko godina

U Malom Lošinju jutros su pronađene dvije mrtve osobe, a kako se neslužbeno doznaje, muškarac je rano ujutro ubio suprugu, a potom i sebi presudio, pišu 24sata

Policija je oko 6 sati dobila dojavu da je dvoje ljudi mrtvo u Ulici Josipa Kašmana, a očevid je trajao do 15 sati. 

Neslužbeno se doznaje da je Edoardo Perret (82) usmrtio suprugu Vanzati Italba Josepinu (72) hladnim oružjem, a potom skočio s drugog kata, s visine od osam do deset metara, na cestu. Službenici Hitne pomoći pokušali su oživjeti nesretnika, ali nije mu bilo pomoći.

VIDEO: Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju

 

Oni su se preselili u Mali Lošinj iz Italije prije nekoliko godina.

- Prije dvadesetak godina dolazili smo u Lošinj na ljetovanje i jako nam se svidjelo. Prije sedam godina roditelji su dobili povoljnu priliku za klupnju stana pa smo se napokon tu i doselili. Roditelje sam zadnji put vidio jučer popodne i sve je bilo u redu. Ništa nije upućivalo na nikakav problem. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Znam da sam jutros rano dobio poziv i kad sam došao pred stan, na ulici sam zatekao mrtvog oca kako leži - rekao je njihov sin Vasil Perret (48) za 24sata dodavši kako su njegovi roditelji u braku bili 50 godina.

Susjedi su ispričali kako je 80-godišnjak prije dvije godine završio na psihijatriji.

- Istina je da je tata neko vrijeme bio u bolnici, no nakon toga nisam primijetio da je pokazivao ikakve značajne probleme i nikad nije bio nasilan prema nikome. I sam sam u šoku te čekam da mi policija javi što se točno dogodilo - rekao je Vasil Perret. 

GALERIJA Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju

Dvije mrtve osobe pronađene u Malom Lošinju
1/6

Više informaciji bit će poznato nakon policijskog izvještaja, no trenutno nema indicija da je u slučaj upletena treća osoba. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije