Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Sumnja se na nasilnu smrt: U Malom Lošinju pronađene dvije mrtve osobe

Foto: Glas otoka
14.09.2020.
u 10:36

Policija je trakama ogradila prolaz koji vodi od Ulice Šime Kvirina Kozulića prema Zagazinjinama

U Malom Lošinju jutros su pronađene dvije mrtve osobe, javlja Glas otoka.

Policija je izašla na teren u Ulici Josipa Kašmana u Malom Lošinju. Okolnosti događaja još uvijek nisu poznate, ali zna se da su dvije mrtve osobe bile starije životne dobi.

Policija je trakama ogradila prolaz koji vodi od Ulice Šime Kvirina Kozulića prema Zagazinjinama, a jedini koji smiju proći su stanari koji žive u tom dijelu mjesta.

Glas otoka javlja kako se očekuje dolazak nadležnih policajaca iz Rijeke, nakon čega će biti nastavljeno utvrđivanje činjenica o ovom događaju.

– Upravo izlazimo na teren i za sada ne želimo izlaziti s informacijama koje bi kompromitirale tijek postupka. Sve će biti poznato nakon provedenog očevida. Za sada možemo kazati kako sumnjamo na nasilnu smrt – kazali su za Večernji list iz PU primorsko-goranske.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
romobil
13:53 14.09.2020.

Pored toliko živih oni traže mrtve!?

DO
domolub
11:37 14.09.2020.

to je svakome jasno da može biti ubojstvo ili samoubojstvo al ste bistri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije