Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio pljesak

Svi su ostali u nevjerici: Zastupnik umjesto da govori na raspravi izvadio prsten

Zastupnik Flavio Di Muro
Screenshot/YouTube
29.11.2019.
u 13:03

Mislilo se kako će Flavio Di Muro govoriti na raspravi o temi, o stanju na prostorima koji su u Italiji prije tri godine pogođeni potresom

Flavio Di Muro, zastupnik Lige čelnika Mattea Salvinia, tijekom rasprave o stanju na prostorima koji su u Italiji prije tri godine pogođeni potresom, zaprosio je Elisu De Leo koja je u tom trenutku bila na tribini parlamentarne dvorane namijenjenoj posjetiteljima.

Mislilo se kako će Di Muro govoriti o temi na raspravi. No, kada je dobio riječ, sagnuo se kako bi izvukao zaručnički prsten te se okrenuo prema tribini i kazao: “Elisa, hoćeš li me oženiti?” Zastupnici Lige su mu pljeskali.

Predsjednik Zastupničkog doma Roberto Fico zaljubljenom je legistu spočitnuo taj čin, odnosno kazao je kako upotrijebiti rad parlamenta za tako nešto nije baš poželjno.

U talijanskom parlamentu vidjelo se svašta, od svađa do tučnjava. I prije nekoliko dana neki su se zastupnici potukli. Ali još nitko nije upotrijebio raspravu u parlamentu da bi zaprosio zaručnicu ili zaručnika. Stvarno neki zastupnici od institucija stvaraju lakrdiju i onda se čude što nemaju naklonost građana.

Video: Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:53 29.11.2019.

Bolje i to nego ponavljati mantru o ustašama i partizanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije