Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se u bolnici

Supruga Hadžihafizbegovića: Emir je u dubokom šoku

emir
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
14.10.2014.
u 18:51

Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim da nitko ne spominje kako je došlo do nesreće, jer tada počinje jecati, kaže supruga slavnog glumca

– Tužba još nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. Jučer je u ovoj bolnici Emir operiran u isto vrijeme dok se vršila obdukcija žene koja je, nažalost, umrla. Ona će danas ili sutra biti sahranjena. Mi smo već izrazili sućut njenoj porodici telegramom – kazala je za Dnevni Avaz Aida Hadžihafizbegović, supruga glumca Emira protiv kojeg je podignuta kaznena prijava zbog prometne nesreće u kojoj je život izgubila 63-godišnja Zagrepčanka Ankica Kuduz.

Supruga poznatog glumca izjavila je da je Emir ''u dubokom šoku zbog svega što se dogodilo''.

– Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim da nitko ne spominje kako je došlo do nesreće, jer tada počinje jecati, kaže supruga slavnog glumca. Ne bih Emiru prenijela to što mediji pišu, to bi ga dotuklo. Uzet ćemo odvjetnika. Pripremamo materijal. Najvažnije je da sve prođe kako treba, da Emir bude dobro, a i da ova obitelj bude dobro. S obzirom na tjelesne ozljede, uskoro ćemo se preseliti u drugu bolnicu da mu saniraju ozljede, kazala je.

Podsjetimo, policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnijela kaznenu prijavu protiv Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a jedna lakše ozlijeđena. Očevidom i vještačenjem ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uvjetima u prometu.

Kilometrima ispred mjesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmjeravanju prometa u jedan trak, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat. Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač, a također je vozio prebrzo.

>> Hadžihafizbegović kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće

>> Nakon nesreće, Emir Hadžihafizbegović završio na operaciji ruke

Komentara 16

GO
gogs0302
19:17 14.10.2014.

A u kojem je šoku obitelj od poginule? Tko će njih smiriti?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:03 14.10.2014.

E moj Ante, medji su nemilosrdni..

NU
nulanulasedam
21:11 14.10.2014.

U slučaju kvara na autocesti .treba napustiti vozilo i stajati sa strane . malo dalje od ceste.Vrlo jednostavno. Pogotovo ako ste suputnik pa nemorate mijenjati kotač.Ne ponašati se kao ova nesretna gospoja koja je bauljala po cesti.Kao da je uje u nekoj ulici u nekom kvartu. Ante- drži se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije