Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPREDSJEDNIK VLADE

Štromar: Nema mjesta panici, imamo rješenje i za pandemiju

Predrag Štromar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.02.2020.
u 17:56

Komentirajući spaljivanje lutke istospolnog para s djetetom u Imotskom, predložio je da ubuduće spaljuju njega "umjesto da djeci daju negativan primjer"

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar poručio je da nema potrebe niti za panikom oko koronavirusa, kao niti za kupovanjem zaliha.

- Panika je počela, ali svi ju zaustavljaju. Ja se ne bojim koronavirusa i mislim da se nitko ne treba bojati. Bit će svega, svih potrepština, i za pandemiju imamo rješenje - kazao je potpredsjednik Vlade za Dnevnik.hr. Dodao je da će sigurno biti još zaraženih, ali naglašava da nema mjesta za paniku.

VIDEO Ravnatelj OB Bjelovar, međunarodno poznat liječnik Ali Allouch o koronavirusu

U intervjuu se osvrnuo i na paljenje lutke istospolnog para na karnevalu u Imotskom. Taj čin je ocijenio neprihvatljivim te je predložio da na budućim karnevalima spaljuju njega "umjesto da daju ovakve negativne primjere djeci".

- Zamislim si onu djecu koja su bila iza, kojoj već sada govorimo da moraju mrziti. Zašto bi morali mrziti, mržnja nije dobra - rekao je HNS-ov potpredsjednik Vlade. Za one iz politike koji su relativizirali taj čin kaže da su samo željeli sebi dati na važnosti. '

- Ekstremi koriste takvu situaciju kako bi rekli i mi smo tu, krenite za nama. Kad god smo krenuli za takvima, nismo došli na dobru stvar - rekao je Štromar napominjući da jedan korak u krivom smjeru može producirati više koraka u krivom smjeru. 

VIDEO Ravnatelj HZJZ-a odgovara na pitanje: Što s ukućanima ako se ide u samoizolaciju

>> Tema: Koronavirus

Komentara 7

ŠO
Šokac1
19:07 27.02.2020.

Ne znam zašto svi, u svezi s koronavirusom, spominju nekakvu "paniku". Ili ju samo oni vide. Jer, razvidno je da nitko ne luduje i nije izbezumljen, ljudi normalno žive i rade. To što netko u javnosti nosi kiruršku masku ili u trgovini kupuje više no obično, definitivno nije panika.

GI
Gips
18:39 27.02.2020.

Ne obazirite se, on dosta jako nije normalan

Avatar Observer
Observer
18:56 27.02.2020.

Gdje to ljevicari vide spaljivanje djeteta? Mozda im je Stazic miljenik ali da je dijete ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije