Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni vikend

Strava na hrvatskim cestama: U dvjema nesrećama poginula dvojica mladića

Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
Zvonimir Barisin/PIXSELL
07.10.2023.
u 18:01

U subotu oko 2,20 sati je 21-godišnjak u Adamićevoj ulici  prelazio prometnicu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, pa je na njega naletio automobil, kojim je upravljao 27-godišnji vozač. Pješak je odbačen na kolnik i umro na mjestu nesreće.

Dva mladića poginula su u Rijeci, jedan u petak nešto prije ponoći, a drugi u subotu noću u dvije prometne nesreće, i to na Krnjevu i u Adamićevoj ulici, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko- goranske u subotu.

U petak oko 23.35 sati je 20-godišnji vozač upravljao teretnim vozilom, s drugim 20-godišnjakom na mjestu suvozača. Vozeći iz smjera naselja Grbci prema Krnjevu, kod vijadukta riječke obilaznice je zbog prebrze vožnje, izlazeći iz zavoja izgubio kontrolu nad kamionom i udario u potporni betonski zid. Odbio se na lijevu kolničku traku i zaustavio. Obojica su zadobila teške tjelesne ozljede, pa su prevezeni u Klinički bolnički centar Rijeka, a suvozač je nešto iza ponoći umro.

VEZANI ČLANCI:

U subotu oko 2,20 sati je 21-godišnjak u Adamićevoj ulici  prelazio prometnicu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, pa je na njega naletio automobil, kojim je upravljao 27-godišnji vozač. Pješak je odbačen na kolnik i umro na mjestu nesreće. 

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica općinske državne odvjetnice iz Rijeke. Promet Adamićevom ulicom je bio u prekidu do 5,35 sati. 

Tijelo stradalog mladića prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, izvijestila je policija.

Video: Poginuo policajac u Zagrebu: U prevrtanju terenca četvero ozlijeđenih, jedan preminuo tijekom pružanja pomoći

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
18:16 07.10.2023.

VI ne znate znacenje pojma strava???? Doduse ne znate ni sto je dekolte, pa nis cudno....

PO
pozitivno
18:27 07.10.2023.

Nema vozacke kulture, stalno uzrok neprilagodjena brzina, nema koliko bi trebalo znakova za dopustenu brzinu, opasni vozaci, prelaze punu crtu, ne obracaju paznju na dozvoljenu brzinu; mnoge ceste su nizasto - Policija treba biti na cestama i kaznjavati, ima li volje za to, nije valjda da to nije njihov posao, preko noci bi tome dosao kraj - barem bi tako bilo u uredjenim drzavama.

GI
Gitte
21:25 07.10.2023.

Ili je šljiva ili BMW.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije