Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NAČELNIK GLAVNOG STOŽERA OS

Stožerni general Anton Tus: O samostalnoj Hrvatskoj razmišljao sam još kao oficir JNA

11.06.2021.
u 13:24

Postigli smo maksimum samostalnosti hrvatske države, važni smo faktori u Europi i svijetu, a pritom smo ostali ili postali suradnici s velikim zemljama. To je Hrvatska kakvu sam sanjao i kakvu ostavljam svojoj djeci i unucima, kaže Tus

Komentara 30

KR
kristov
13:46 11.06.2021.

Malo, malo generale, vi svojima ostavljate, ja kao prašinar koji je vaše zamisli ostvario, ostavljam "ništa" ..

DC
DC
13:50 11.06.2021.

Hvala vam gospodine generale!

BE
betex
23:48 11.06.2021.

Gde god idem po svetu, pa ljudi onako pitaju o ratu, II sv. i ovom skorasnjem, pa se prica okrene ka hriscanstvu, uvek im napomenem da Hrvati kao narod kazu da veruju i da su hriscani, ali njihova dela su takva da su oni sramota za celo hirscanstvo a posebno za Katolicku Crkvu, da su njihova dela vise u liniji sa Satanom nego Hristom Bogom. A dokaza ima i na pretek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije