Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REŽIM

Jedni zadovoljni, drugi se žale: Evo što su mjeseci neradnih nedjelja donijeli trgovcima, a što kažu kupci

31.10.2023.
u 10:02

Poslodavci se ne žale na smanjeni promet, a radnici se ne žale da netko ne poštuje satnicu koja je nedjeljom veća 50 posto, kaže Zlatica Štulić, predsjednica Sindikata trgovine

Komentara 48

BS
Blue Sauron
10:54 31.10.2023.

kod nas je sve naopako! zašto se ne promijeni zakon na način da radnik smije raditi max 16 nedjelja u godini, umjesto sadašnjeg rješenja da trgovine smiju raditi max 16 nedjelja, a da trgovine mogu raditi sve nedjelje??? na taj način radnici bi bili na istom (16 radnih nedjelja), a građani bi mogli normalno kupovati svake nedjelje, pa i ti radnici trgovci kad ne rade nedjeljom!

BS
Blue Sauron
10:51 31.10.2023.

ajmo sada ukidanje rada nedjeljom za restorane, pizzerije, hotele i benzinske! zašto bi samo trgovci bili privilegirani?? ne budite licemjeri!!!

ZO
zoom
10:16 31.10.2023.

Kakve laži sindikata! Trgovci su radili cijelo ljeto sve nedjelje i zato nije bilo pada prometa!! Vidjet ćemo sad kad stvarno neće raditi nedjeljama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije