Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJDINAMIČNIJA EKONOMIJA U EU

BDP prešao 20 tisuća eura po stanovniku: Hrvatska na vrhu EU po stopi rasta gospodarstva

29.05.2024.
u 06:30

Poduzetnički krugovi pritišću vlast da dodatno smanji poreze na plaće, pri čemu apostrofiraju srednje i više plaće, te se žale da ih ta davanja guše.

Komentara 61

VL
vladek370
08:58 29.05.2024.

Ljevičari na aparatima. Da je još jedan mandat ostao na vlasti Milanović sad bi bili kao neka od Afganistan. Sva sreća da je narod prepoznao što je dobro a što loše za .Hrvatsku

MA
malosutra12
09:12 29.05.2024.

Sa AP-om smo na vrhu EU, sa slučajnim štetočinom najgorim premijerom svijeta bili smo na dnu i da je ta gamd ostala, danas bi država bila u bankrotu, na rubu porpasti.

Avatar Foton
Foton
11:53 29.05.2024.

Mi koji dolazimo izvana vidimo veliki napredak Hrvatske iz godine u godinu. A sto ljudi tvrde da je jos uvijek lose, tako je to oduvijek, valda neki urodjeni pesimizam po cemu su Hrvati poznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije