Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Štern i Linić: Drugi krug Inine privatizacije neće se poništiti

davor štern
Arhiva VL
09.02.2010.
u 19:41

Naftni stručnjak Davor Štern kazao je kako tvrdnja OTP banke da su uvjete kreditiranja preuzeli od Merrill Lyncha neće imati odraza na drugi krug Inine privatizacije.

- Te su dionice kupljene novcem i to ne može poništiti nikakav kriminalni akt, ako ga je bilo - rekao je on. S njim se slaže i Slavko Linić (SDP)

- Ne vidim vezu između MOL-a i Merrill Lyncha, pa se Mađare ne smije oštetiti. No pokazuje se da su privatni interesi bili iznad brige o državnom vlasništvu – rekao je on.

Komentara 5

FR
friz
21:51 09.02.2010.

Da slučajno ne znam tko je \"gazda\" MOL-a,bi me čudilo kako Štern \"brani\"Hrvatske interese!Ovako Štern radi očekivani,jer ZNA SE tko je gazda, a i ZNA se tko je ŠTERN!

OB
-obrisani-
23:54 09.02.2010.

A da li bi gospon Stern i drug Linic mogli objasniti da li je i kakvu ulogu u svemu tome imao dugogodisnji drug Dragicevic, inace poznat kao zet pok.Savke i protege krivokletnika Mesica ?

MU
Mućanin
20:49 09.02.2010.

I te kako bi Mađari trebali ostati bez INA-e, ako se utvrdi da je Hrvatska oštećena s bilo koje strane i ako su Mađari znali da su postojale neke malverzacije u prodaji!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije