Naslovnica Vijesti Svijet

Sreten Jocić osuđen na 15 godina za poticanje na ubojstvo

Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na 15 godina zatvora za poticanje na ubojstvo Gorana Marjanovića 1995.
03. lipnja 2010. u 13:41 2 komentara 34 prikaza
Sreten Jocić

BEOGRAD - Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na 15 godina zatvora za poticanje na ubojstvo Gorana Marjanovića 1995., javljaju portali iz Srbije. Sutkinja Maja Ilić rekla je da su na suđenju dokazani navodi optužnice koji su teretili Jocića za poticanje na teško ubojstvo Marjanovića tako što je u srpnju 1995. nagovorio Miodraga Prodanovića i Bojana Milosavljevića da ga ubiju u kafiću "Bambi" u sportskom centru "Olimp" u Beogradu. Tada je nastradala i Marjanovićeva djevojka Marija Đorđević, a više ljudi je bilo ranjeno.

Jocić je u pritvoru od 27. travnja 2009.  kada je uhićen zbog sumnje da je organizirao zločinačku skupinu koja je 23. listopada 2008. ubila novinara i izdavača tjednika "Nacional" Ivu Pukanića i njegovog suradnika Niku Franjića. Njemu se zbog tog kaznenog djela sudi u Beogradu skupa s Željkom Milovanovićem i Milenkom Kuzmanovićem, dok se u Zagrebu za ubojstvo Pukanića i Franjića sudi još petorici optuženih.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • -obrisani-:

    hehehehehehene isplati se vec biti ni joca amsterdam

  • -obrisani-:

    e moj,joco,sad si obukao to odelo od 100000e pa za deset god mozda,ako te ne saceka iza ugla i pukanic....hehehehehe,e onda tek za saranu,kume....