Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOĆIN IZ 1995.

Sreten Jocić osuđen na 15 godina za poticanje na ubojstvo

Sreten Jocić
03.06.2010.
u 13:41

Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na 15 godina zatvora za poticanje na ubojstvo Gorana Marjanovića 1995.

BEOGRAD - Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na 15 godina zatvora za poticanje na ubojstvo Gorana Marjanovića 1995., javljaju portali iz Srbije. Sutkinja Maja Ilić rekla je da su na suđenju dokazani navodi optužnice koji su teretili Jocića za poticanje na teško ubojstvo Marjanovića tako što je u srpnju 1995. nagovorio Miodraga Prodanovića i Bojana Milosavljevića da ga ubiju u kafiću "Bambi" u sportskom centru "Olimp" u Beogradu. Tada je nastradala i Marjanovićeva djevojka Marija Đorđević, a više ljudi je bilo ranjeno.

Jocić je u pritvoru od 27. travnja 2009.  kada je uhićen zbog sumnje da je organizirao zločinačku skupinu koja je 23. listopada 2008. ubila novinara i izdavača tjednika "Nacional" Ivu Pukanića i njegovog suradnika Niku Franjića. Njemu se zbog tog kaznenog djela sudi u Beogradu skupa s Željkom Milovanovićem i Milenkom Kuzmanovićem, dok se u Zagrebu za ubojstvo Pukanića i Franjića sudi još petorici optuženih.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:14 03.06.2010.

hehehehehehene isplati se vec biti ni joca amsterdam

OB
-obrisani-
16:42 03.06.2010.

e moj,joco,sad si obukao to odelo od 100000e pa za deset god mozda,ako te ne saceka iza ugla i pukanic....hehehehehe,e onda tek za saranu,kume....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije