Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS oštro

'Srb je pokušao odraditi prljavi posao za Milanovića i Sabu'

'22.01.2012.,Pozega - Ruza Tomasic i Pero Coric na konferenciji HSP-a Dr. Ante Starcevic nakojoj su govorili o referendumu i jacanju stranke, te ujedinjenju pravaskih stranaka. Photo:Dusko Mirkovic/PI
'Dusko Mirkovic/PIXSELL'
16.05.2013.
u 22:49

Ćorić je demantirao je Srbove optužbe da je politički prodao ogranak svoje stranke u Gradištu kod Županje

- Već će se u izbornoj noći vidjeti da je Danijel Srb na izlaznim vratima stranke kojoj je još kratko na čelu. Oni koji, nažalost, još vjeruju njegovim obmanama i lažima shvatit će da je uvijek bio loš sluga lošeg gospodara, tzv. političar bez vizije, vjerodostojnosti i karizme. Dodijelit će mu crveni karton i odazvati se našem pozivu za sve pravaško ujedinjenje – poručio je glavni tajnik HSP-a AS Pero Ćorić. Demantirao je, naime, optužbe šefa HSP-a Danijela Srba kako je upravo Ćorić politički prodao ogranak svoje stranke u Gradištu kod Županje. Srb je u srijedu u Osijeku objavio kako 350 članova HSP-a AS iz tog mjesta prelazi u HSP.

Ćorić ga je, pak, oštro demantirao, nazivajući ga „čovjekom znakovita prezimena“ te „papirnatim predsjednikom nepostojeće stranke“.

- Istine radi, a ponajviše radi naših birača i članova imam potrebu demantirati da liste nigdje nisam sastavljao niti potpisivao kao Glavni tajnik stranke, pa tako ni u Vukovarsko-srijemskoj županiji – istaknuo je. Za to je, dodao je, bio ovlašten predsjednik Županijskog vijeća HSP AS VSŽ prof. Marijan Pavliček.

- Danijel Srb će biti adekvatno nagrađen i zbrinut od strane svojih nalogodavaca. Pokušao je odraditi prljavi posao za Zorana Milanovića i Željka Sabu u Vukovaru, ali mu to nije uspjelo. Ostaje mu nada da će biti uspješniji u izvršavanju zadataka za interesnu skupinu koja sebe naziva HDSSB – zaključio je Ćorić.

>> Gotovo 350 članova HSP AS iz Gradišta prešlo u HSP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije