Naslovnica Vijesti Svijet

ŠOKANTNA SNIMKA Žena vikala policajcu 'trudna sam', on je svejedno ustrijelio

U policiji kažu da se žena opirala uhićenju te je uzela policajcu elektrošoker koji je potom upotrijebila
14. svibnja 2019. u 12:09 71 komentara 87316 prikaza
policajac
Foto: Screenshot

Šokantna snimka objavljena je na društvenim mrežama, a na njoj se vidi obračun jednog policajca i 45-godišnje žene.

udario zatvorenika Nije mu to trebalo Policajac dobio otkaz zbog snimke koja je otkrila što je napravio zatvoreniku

Incident se dogodio sinoć u gradu Baytownu u američkoj saveznoj državi Teksas, a u njemu je smrtno stradala žena.

Na snimci se vidi kako se žena i policajac obračunavaju, a ona se opire dok je on pokušava uhititi. Policajcu viče da je pusti jer je trudna, a nakon toga snimka se zacrni i čuju se pucnjevi.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan.

Nakon što je snimka objavljena na internetu, oglasila se i lokalna policija, piše Daily Mail.

Kakva gesta Trudnoj konobarici ostavio napojnicu zbog koje se rasplakala u trenu

– Još je rano bilo što govoriti, no istraga je zasad pokazala da je jedan naš iskusni policajac patrolirao naseljem na cesti Garth kada mu je prišla 45-godišnja žena koju je znao iz prijašnjih događaja i znao je da protiv nje imamo otvorene naloge za uhićenje. Policajac joj je pokušao staviti lisice, no ona mu je uzela elektrošoker i upotrijebila ga na našem službeniku. On je zbog toga bio prisiljen upotrijebiti službeno oružje i ispalio je nekoliko hitaca, od kojih je najmanje jedan pogodio ženu – objasnio je šef policije Steve Dorris.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna te da policajac treba biti kažnjen zbog onoga što je učinio.

VIDEO Policajac prihvatio neuobičajen zahtjev dječaka

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • juma:

  Protiv zene je bilo raspisano vise naloga za uhicenje, dakle nije se radilo o nekom prolazniku, nego o nekome tko se skriva od policije poradi kriminalnih aktivnosti. Onda jos ne polazi s njim, nego se opire i trga i na ... prikaži još! kraju ga jos napadne elektrosokerom? Policajac je ocigledno davno izgorio i nije za taj posao. Nije ju morao ustrijeliti, pogotovo ne ispucati 5 ili 6 hitaca iz neposredne blizine, ali u Americi je tako kada se opires zakonu.Svaka drzava ima svoje specificnosti. Kod nas okrutne ubojice u pravilu dobivaju olakotne okolnosti i 5 ili 10 godina smanjenja kazne i povrh svega izlaze nakon odsluzene 2/3 kazne. U Americi dobiju dvostruku dozivotnu ili elektricnu stolicu, ali zato tamo s policijom nema opiranja i tucnjave.

 • Avatar TreseMiSeLada
  TreseMiSeLada:

  Tko joj kriv? Podrška policajcu. Šta je išla protivit se zakonu i još uzimati elektrošoker, ugrozivši sebe i dijete. Očito joj nije briga za dijete,a kada je krenio da je puca onda ja koristila dijete kao štit. Učinio bih isto ... prikaži još! da sam na policajčevom mjestu.

 • pajser:

  u kaliforniji, kad policajac zaustavi auto, otvaraš prozor, i s obije ruke vani, otvaraš vrata s vanjske strane i nikako drugačije, jer on, za to vrijeme se nalazi u mrtvom kutu vozača idrži desnu ruku na pištolju i izdaje naredbe......pokažeš ... prikaži još!š neposluh ili pružiš otpor, ne gine ti šoker, suzavac, batine ili čak metak.