Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to bilo potrebno?

ŠOKANTNA SNIMKA Žena vikala policajcu 'trudna sam', on je svejedno ustrijelio

policajac
Foto: Screenshot
14.05.2019.
u 12:09

U policiji kažu da se žena opirala uhićenju te je uzela policajcu elektrošoker koji je potom upotrijebila

Šokantna snimka objavljena je na društvenim mrežama, a na njoj se vidi obračun jednog policajca i 45-godišnje žene.

Incident se dogodio sinoć u gradu Baytownu u američkoj saveznoj državi Teksas, a u njemu je smrtno stradala žena.

Na snimci se vidi kako se žena i policajac obračunavaju, a ona se opire dok je on pokušava uhititi. Policajcu viče da je pusti jer je trudna, a nakon toga snimka se zacrni i čuju se pucnjevi.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan.

Nakon što je snimka objavljena na internetu, oglasila se i lokalna policija, piše Daily Mail.

– Još je rano bilo što govoriti, no istraga je zasad pokazala da je jedan naš iskusni policajac patrolirao naseljem na cesti Garth kada mu je prišla 45-godišnja žena koju je znao iz prijašnjih događaja i znao je da protiv nje imamo otvorene naloge za uhićenje. Policajac joj je pokušao staviti lisice, no ona mu je uzela elektrošoker i upotrijebila ga na našem službeniku. On je zbog toga bio prisiljen upotrijebiti službeno oružje i ispalio je nekoliko hitaca, od kojih je najmanje jedan pogodio ženu – objasnio je šef policije Steve Dorris.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna te da policajac treba biti kažnjen zbog onoga što je učinio.

VIDEO Policajac prihvatio neuobičajen zahtjev dječaka

Ključne riječi

Komentara 71

JU
juma
14:15 14.05.2019.

Protiv zene je bilo raspisano vise naloga za uhicenje, dakle nije se radilo o nekom prolazniku, nego o nekome tko se skriva od policije poradi kriminalnih aktivnosti. Onda jos ne polazi s njim, nego se opire i trga i na kraju ga jos napadne elektrosokerom? Policajac je ocigledno davno izgorio i nije za taj posao. Nije ju morao ustrijeliti, pogotovo ne ispucati 5 ili 6 hitaca iz neposredne blizine, ali u Americi je tako kada se opires zakonu.Svaka drzava ima svoje specificnosti. Kod nas okrutne ubojice u pravilu dobivaju olakotne okolnosti i 5 ili 10 godina smanjenja kazne i povrh svega izlaze nakon odsluzene 2/3 kazne. U Americi dobiju dvostruku dozivotnu ili elektricnu stolicu, ali zato tamo s policijom nema opiranja i tucnjave.

Avatar TreseMiSeLada
TreseMiSeLada
13:20 14.05.2019.

Tko joj kriv? Podrška policajcu. Šta je išla protivit se zakonu i još uzimati elektrošoker, ugrozivši sebe i dijete. Očito joj nije briga za dijete,a kada je krenio da je puca onda ja koristila dijete kao štit. Učinio bih isto da sam na policajčevom mjestu.

DU
Deleted user
12:34 14.05.2019.

Može li mi netko objasniti što znači 'vozio se naseljem na cesti Garth', jer ja sam, očito, nepismen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije