Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visio sa 7. kata

Snimka postala hit: Policajac riskirao život da spasi dječaka!

Policajac spasio dječaka koji je visio sa 7. kata
Live Leak
29.08.2013.
u 21:04

Snimka spašavanja dječaka postigla je veliku popularnost na internetu te je popraćena brojnim riječima hvale za policajca.

Slučajni prolaznici u Kini snimili su pravi herojski čin jednog policajca koji je riskirao vlastiti život kako bi spasio dječaka koji je visio sa sedmog kata. Dječak je zapeo među željeznim šipkama ograde i prijetila je opasnost da padne na tlo.

Snimka je postigla veliku popularnost na internetu te je popraćena brojnim riječima hvale za policajca. \'Bez imalo oklijevanja, izvrstan posao gospodine. Da bar imamo više takvih\', jedan je od komentara. Kako je izgledala akcija spašavanja pogledajte u priloženom videu!

>> Dramatična snimka: Uhvatili djevojčicu (2) pri padu sa zgrade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije