Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVSKA

Sletio s ceste, lakše se ozlijedio i zaradio 40 dana zatvora

policija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
07.10.2019.
u 13:54

Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na nadležnom općinskom sudu koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 40 dana, novčanom kaznom od 1500 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom

Četrdesetogodišnjaka s područja Novske sud je kaznio s 40 dana zatvora jer je nakon niza prometnih prekršaja završio sa automobilom u odvodnom kanalu pri čemu se i lakše ozlijedio. A nikada nije položio vozački ispit.

Naime, u četvrtak, 3. listopada oko 9 sati, na novljanskom području u mjestu Paklenica, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada 40-godišnji vozač s područja Novske, osobnim vozilom kutinskih registracija nije prilagodio brzinu kretanja stanju ceste uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom, sletio u odvodni kanal i lakše se ozlijedio. 

Izvršenom provjerom utvrđeno je da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na nadležnom općinskom sudu koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 40 dana, novčanom kaznom od 1500 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 12 mjeseci, nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.

>> Pogledajte i ovaj video: Netko mu je udario auto na parkiralištu, a onda su pogledali nadzornu snimku

Komentara 2

BF
bf2
21:15 08.10.2019.

odlično,ako opet ponovi 80 dana,pa da vidimo tko je luđi

PR
PrimoracRi
14:24 07.10.2019.

Četrdeset prvi dan opet će sjesti zavolan i gonjaj. to su takvi likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije