Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROTEKLA 24 SATA

Sisačko-moslovačka županija: Četiri osobe kršile mjeru samoizolacije

PU sisačko-moslavačka
27.01.2021.
u 12:43

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, izdan im je prekršajni nalog

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, četiri osobe su kršile mjeru samoizolacije, priopćila je policija.


 
U utorak, 26. siječnja u jutarnjim satima, 48-godišnji hrvatski državljanin je pristupio u zgradu upravnih poslova Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je 73-godišnji hrvatski državljanin pristupio u prostorije Policijske postaje Gvozd, iako im je određena mjera samoizolacije.

Istoga dana oko podneva, na izlazu iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Jasenovac pristupio je bosanskohercegovački državljanin za kojeg je utvrđeno da nije tranzitirao kroz Republiku Hrvatsku, niti je posjedovao negativan PSR test, već je kratkotrajno boravio na području Republike Hrvatske.

Noćas, 27. siječnja oko jedan sat iza ponoći, u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Kutini, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Novske iako mu je određena mjera samoizolacije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije