Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenski SDP:

Šibenski SDP: HDZ se ponaša kao da je Hrvatska njihov proizvod

goran horvatovic
Duško Jaramaz/Pixsell
24.02.2011.
u 14:03

Esdepeovci reagirali nakon što je čelnik županijskog HDZ-a Ante Kulušić naredio uklanjanje predizbornog transparenta koalicije SDP-HNS. Promidžbeni natpis bio je razapet ispred Croatia osiguranja u kojoj je Kulušić (HDZ) direktor

ŠIBENIK - Uklanjanje predizbornog transparenta koalicije SDP-HNS netom nakon što je razapet iznad Radićeve ulice u središtu Šibenika izazvalo je tzv. političku buru uoči nedjeljnih izbora za vijećnike šibenskih mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Šibenski SDP je danas reagirao javnim istupom nakon što je, kako su rekli, naređenjem Ante Kulušića, čelnika županijskog HDZ-a, u kratkom roku uklonjen koalicijski predizborni transparent. Naime, promidžbeni natpis je privezan neposredno ispred prozora zgrade šibenskog predstavništva Croatia osiguranja, čiji je dugogodišnji direktor Ante Kulušić (HDZ).

Kulušićev nalog da se makne transparent konkurentske političke opcije aktualni dogradonačelnik i pripadnik SDP-a Franko Vidović je nazvao 'kaubojskim ponašanjem', a slično je govorio i njegov kolega Goran Horvatović (SDP).

- HDZ se i dalje ponaša kao da je Hrvatska njihov proizvod, zanemarujući zakonske procedure, što graniči s načinom ponašanja u jednoumlju. U skladu sa šerifovskim načinom razmišljanja i ponašanja, transparent je uklonjen petnaestak minuta nakon što je postavljen. Gospodin Kulušić, ako se već koristi nekakvim zakonskim uzusima ponašanja, trebao je nazvati gradsku upravu i zamoliti ih da se transparent skine. A ne, kao da je on vlasnik javnog poduzeća, nazvati direktora firme i narediti mu da to skine. To je čovjeka iz Zelenila, koji je inače član HDZ-a, dovelo u izuzetno neugodnu poziciju - kazao je esdepeovac Horvatović.

Kulušić, koji je inače HDZ-ov saborski zastupnik i o kojemu se znalo govoriti kao o svojevrsnom "gospodaru županije", pojasnio je u javnim glasilima kako je i HDZ dao zahtjev za postavljanje transparenta na tom mjestu, no bio je odbijen.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dobravečerhr
07:47 25.02.2011.

Ne želim se referirati na opisani događaj. Na komentar me potaknul naslov koji me je podsjetil na sjednicu sabora na kojoj je izglasovano odcjepljenje hr od yu te SDPovo demonstrativno napuštanje sjednice kada su odbili glasovati i sudjelovati u tomom mrskom im činu... Tak da, neznam čiji je sve Država Hrvatska proizvod ali SDPov SIGURNO NIJE...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije