Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osuđujemo nasilje nad ženama'

SDP zatražio što bržu istragu slučaja Borisa Lalovca

31.10.2015., Zagreb - Ivo Josipovic susreo se s Orsatom Miljenicem i Borisom Lalovcem na Trgu bana Josipa Jelacica kod standa SDPa. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
12.01.2017.
u 13:23

Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže, priopćeno je iz SDP-a

O slučaju bivšeg ministra financija i saborskog zastupnika Borisa Lalovca oglasio se i SDP. Priopćili su kako osuđuju nasilje nad ženama.

– SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe. Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže – priopćeno je iz SDP-a. 

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

>> Oglasila se i odvjetnica Borisa Lalovca: Nisu me njemu preporučili iz Udruge B.a.B.e.

Komentara 28

Avatar juricamesko
juricamesko
13:37 12.01.2017.

Milanovic im mjesecima ne dolazi na posao ovaj se toboze zbog obiteljskog nasilja privremeno povlaci iz javnog zivota ali obojica ce i dalje uredno primati saborsu placu a u Sdp kao i obicno nema komentara kad su njihovi u pitanju.to je Sdo.

Avatar juricamesko
juricamesko
13:34 12.01.2017.

da je to ucinio bilo tko iz Hdz tko bi mogao zivjeti od Marasa,Stazica,Pede Grbina te Gordane Sibol ali kad to ucini njihov miljenik i sad vec pokopana perjanica Boris Lalovac onda ne smiju komentirati.sve za obranu druga i komuniste.jadno da jadnije ne moze biti pa ako je i od Sdp.

Avatar juricamesko
juricamesko
13:38 12.01.2017.

nigdje danas Marada na faceboku koji je obicno svakom loncu poklopac.ni bivse ministrice Milanke Opacic.popapala maca jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije