Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao prijeći granicu

S krivotvorenim testom na Covid uhvaćen u Batini

14.12.2020.
u 10:40

Mladić je policiji predočio krivotvoreni obrazac negativnog PCR testa kako mu se ne bi odredila mjera samoizolacije

S krivotvorenim testom na koronu, 27-godišnjak je u nedjelju uhvaćen na graničnom prijelazu Batina. 

- Na ulaznoj graničnoj kontroli oko 16.30 sati, 27-godišnji hrvatski državljanin predočio je policijskim službenicima krivotvoreni obrazac negativnog PCR testa na COVID-19, kako mu se sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ne bi odredila mjera samoizolacije na adresi prebivališta. Policijski službenici za graničnu kontrolu su provjerom vjerodostojnosti nalaza PCR testa na COVID-19 utvrdili kako se radi o krivotvorini - izvijestila je PU osječko-baranjska, koja nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

- Svim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije e-dojave - poručuje policija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije