Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI SU

Roditelji Lovre Kuščevića: 'Vrijeme će pokazati da su sve objede bile bespredmetne'

Lovro Kuščević
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
21.08.2019.
u 23:06

Policija je upala u kuću bivšeg HDZ-ova ministra na Braču te ju je pretražila, a spornu situaciju su komentirali njegovi roditelji.

Proteklih par mjeseci ne teku glatko za bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića. Nakon što je u srpnju dao ostavku u ministarstvu, ovih dana mu je policija pretresla kuću na Braču, a spornu situaciju su komentirali i njegovi roditelji kazavši kako su ogorčeni i teško podnose pritisak.

- Naravno da se ne osjećam super. Tužna sam i žalosna. Ogorčena! Ali vjerujem kad sve to završi, da ću zahvaljivati Bogu za ovu muku koju sam prošla ja, ali i moj sin i cijela moja obitelj- rekla je za RTL Žarka Kuščević, majka Lovre Kuščevića.

Njegov otac Nenad je pjesnik i predsjednik Općinskog vijeća Nerežišća. Ispričao je za RTL kako su mediji njegova sina Lovru prikazali kao kriminalca.

- Vjerujem da će vrijeme pokazati da su sve ove objede bile bespredmetne i da će on dalje nastaviti svoj rad kao i do sada u interesu naše male nerežišćke općine i naše čitave Hrvatske- kazao je Nenad Kuščević za RTL.

Podsjećamo, osim njegove kuće, pretražene su kuće još nekoliko osoba, no o kome se točno radi,  iz službenih izvora je bilo nemoguće doznati. Neslužbeno se spominjalo da istražitelje zanima POS-ovo naselje u Nerežišćima u kojem stanove imaju i Kuščevićev šogor Ivica Žuvić te Svemir Obilinović, sadašnji HDZ-ov načelnik općine Nerežišća

Lovro Kuščević
1/6

Komentara 24

PR
PrimoracRi
23:14 21.08.2019.

Nije pjesniče sin kriminalac samo se malo zanio sa muljanjem. Sklepaj mu koju pjesmicu ako dođe u buxu.

CH
chemica
23:51 21.08.2019.

Kažu Bračani da je taj najbolji među njima. U kameru. Jezovito.

SR
sramitese
23:26 21.08.2019.

onaj kameni galeb na lovrinoj tarasi..je sigurno bia ocev umjetnicki dar..njemu..biznismenu..skupa s njim u przun..stoko balkanska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije