Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postavili nadzor

Roditelji gledali u kameru dok beba spava, a onda se šokirali kada su vidjeli što leži pokraj nje

beba duh
Foto: Facebook
1/2
01.06.2022.
u 19:22

Obitelj ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo

Gledati svoje dijete kako spava pobuđuje vjerojatno najljepše osjećaje kod roditelja. No ono što su Laura Haigh i njezin partner Dean Evans vidjeli dok su gledali svog 18-mjesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lijepo.

Oni su, naime, postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegova krevetića nakon što je pokušao izići iz njega. Iz dnevne sobe promatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala malenoga.

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dječaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvjedića, no kada je pogledao u krevetić, nije bilo ništa ondje osim malenog Sebastiana kako mirno spava.

Foto: Facebook/ Naš potok

No, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega.

– Što god da je to bilo, ležalo je ondje do 1.30 sati dok ga nisam morala nahraniti. Onda je nestalo, no tijekom noći je mijenjalo pozicije – priča majka.

Obitelj ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo. Često, kažu da čuju čudne zvukove po kući te pronalaze slike okrenute naopako. 

>>Izvorni članak objavljen je u lipnju 2017. godine

 

Ključne riječi

Komentara 7

21
215794
00:06 02.06.2022.

Cudno mi je da se ljudi rugaju ja iz svog iskustva znam da je tako nesto moguce

AT
atlantisind
18:58 02.06.2022.

Kada se najedu gljiva ludara ond svasta vide.

LA
lajh1985
22:12 01.06.2022.

Jel se pomaknuo od 2017 ili jos tamo lezi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije