Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rebranding o kojem se priča – Ars Futura predstavlja svoj zaokret

Ars Futura
20.09.2023.
u 12:26

Početkom ove godine, jedna od naših najpoznatijih IT agencija Ars Futura proslavila je prvu okruglu godišnjicu.

Tim povodom napravljen je veliki rebranding i zaokret u dizajnu kojeg potpisuje zagrebački Studio Size. Inspirirani retro futurističkom estetikom i zlatnim dobom science fictiona, nastao je novi brending koji sjajno asocira jedno od njihovih polja djelovanja – gaming, a novim sloganom „Future starts today“ poslali su jasnu poruku da su spremni i uzbuđeni na sve što im budućnost nosi, kao i na trag koji su ostavili u zadnjih 10 godina uspješnog poslovanja.

Ova IT kompanija koja slovi i za jednog od Najposlodavaca u Hrvatskoj, sjajan je tim od skoro 60 ljudi koji rade na projektima za razne industrije. Tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića još je 2020.godine započela suradnju sa Size-ovcima s kojima su zajedno sudjelovali u cijelom procesu stvaranja novog brandinga - od inspiracija i ideja pa sve do finalnog dizajna i rezultata s kojim su svi skupa bili zadovoljni. “Prvih 10 godina Ars Future nas je dovelo od 2 do 60 zaposlenika, i to smo odlučili obilježiti novim vizualnim identitetom. Kroz taj period je Ars Futura izrasla u puno ozbiljniju i iskusniju firmu, ali nam je bilo bitno zadržati toplinu i humanost koju gajimo kroz kulturu firme.“, objasnio je Ivan Božić, suosnivač tvrtke kojoj su glavni projekt custom mobilna i web rješenja, pri čemu pružaju kompletnu uslugu, od dizajna i proizvodnje pa sve do održavanja kompleksnih sustava.Ars Futura ima novi vizualni identitet, ali naša predanost kvaliteti i strast prema razvoju digitalnih proizvoda ostaje ista. U novom ruhu ćemo kroz sljedećih 10 godina graditi nova partnerstva s klijentima, učvrstiti stara i predstaviti par svojih proizvoda.“, zaključuje Nikola Jakić.

I iako kroz godine bilježe stabilan rast, naglim zapošljavanjem ne žele gubiti kulturu koju su izgradili u firmi, jer im je cilj graditi iznimna prilagođena rješenja u suradnji sa sjajnim kolegama, idejama i tvrtkama. Upravo je u tome tajna njihove uspješne desetogodišnje povijesti iako oni najbolje znaju i što je budućnost, točnije umjetnost budućnosti (ars futura).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije