Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u ilici

Razbojnik opljačkao zlatarnicu dok je na Trgu počinjao prosvjed: Ubrzo je uhvaćen

Zagreb: Tijekom prosvjeda poduzetnika opljačkana zlatarna u Ilici
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
03.02.2021.
u 14:31

Uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 44-godišnjom zaposlenicom, otuđio nakit i dao se u bijeg

Za 37-godišnjeg razbojnika koji je jutros malo prije 10 sati orobio zlatarnicu u Ilici, moglo bi se reći ili da nije imao sreće ili da svoj "pothvat" nije dobro isplanirao.

Jer uhićen je nedugo nakon razbojstva na križanju Ulice Republike Austrije i Jagićeve te je  priveden. Kako je priopćila zagrebačka policija, sve je  počelo jutro malo prije 10 kada je 37-godišnjak naoružan upao u zlatarnicu. Zaprijetio je 44-godišnjoj djelatnici, pokupio nakit i pobjegao.

No prodavačica  se očito brzo pribrala od šoka, pa je pozvala policiju i opisala im počinitelja. Zahvaljujući tim informacijama policajci su ga uskoro ugledali na raskrižju Ulice Republike Austrije i Jagićeve ulice. Kada je vidio policajce, pokušao je pobjeći, no oni su ga uskoro sustigli, te su kako kažu u policiji,  primijenili sredstva prisile kako bi ga svladali jer se opirao. Kod njega je nađen zlatni  nakit te pištolj.

VIDEO U Zagrebu je održan prosvjed ugostitelja i poduzetnika: Samo želimo raditi!

 

Ključne riječi

Komentara 4

XN
xnet0822
16:52 03.02.2021.

Svaka čast Policiji na munjevitoj reakciji, da tako i dalje radi ne bi uopće bilo lopova !

IJ
istina___jako_boli
15:57 03.02.2021.

Decko uci zanat.

IN
indije45
14:35 03.02.2021.

Policija profesionalno i super brzo to odradila. Bravo. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije