Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živa i zdrava

Pronađena Nina Perić. 'Tata je razgovarao s njom, sve je dobro'

Foto: Facebook
1/2
03.02.2021.
u 13:32

U potragu za njom uključio se, uz policiju, i HGSS nakon što je utvrđeno da je signal s njezina mobitela lociran u Međimurju

Nina Perić, za kojom se tragalo od 30. siječnja kad je obitelj policiji prijavila njezin nestanak, pronađena je danas u prijepodnevnim satima u šumi blizu međimurskog sela Bogdanovca u općini Gornji Mihaljevec.

Tu su nam vijest potvrdili u Policijskoj upravi međimurskoj. Pronađena je živa i zdrava. Bila je sama. Navodno je planirala prijeći granicu i otići u Sloveniju. U potragu za njom uključio se, uz policiju, i HGSS nakon što je utvrđeno da je signal s njezina mobitela lociran u Međimurju

– Presretni smo. Tata je razgovarao s Ninom, sve je dobro. Moramo još doći k sebi, hvala svima na pomoći – kratko je za 24 sata rekla Ninina sestra.

Ključne riječi

Komentara 67

HA
HERCEGOVA@AC
11:59 03.02.2021.

Samo da nešto pitam. Hrvatska građanka od 27 godina, nađena živa i zdrava ( to mi je ok), "nađena u šumi" planirala je prijeći u Sloveniju. Ja kada želim otići u Sloveniju odem do graničnog prijelaza, policajac odmahne i jaja sam u Sloveniji. Nisam znao da moramo bježati preko šuma da bi mogli otići u Sloveniju.

BL
blekpanther
12:28 03.02.2021.

Dali VL stvarno plaća ovakve članke? Neko ovde nije svoj a to smo izgleda mi koji ovo čitamo!

MA
majstorsmora
14:48 03.02.2021.

To Međimurje ko Himalaja...šta ima tu radit HGSS? Imaju ljudi i drugog posla a sve to rade volonterski. Ako netko nestane onda je to posao za policiju...osim ako su zauzeti u teretanama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije