Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANSTVO U POŽEGI

Razbijala po kafiću zbog 2,85 promila

08.01.2009.
u 19:32

Nesvakidašnjem prizoru svjedočili su gosti kafića Amor u srijedu oko 21 sat, kada je pijana djevojka – imala je 2,85 promila alohola u krvi – razbila gotovo cijeli stakleni inventar. Pobacala je čaše, boce i pepeljare koje su stajale na šanku.

– Da sam ja bio u kafiću, sigurno to ne bi napravila, ali konobarica je bila sama. Ona me odmah o svemu obavijestila pa sam pozvao policiju, koja je intervenirala i odvela pijanu gošću. Ja je, inače, poznajem, navrati katkad ovamo, no dosad s njom nije bilo većih problema – kazao je Nenad Džebić, vlasnik kafića Amor, u kojem se dogodio incident. Osim njega u kafiću je danas bilo još nekoliko gostiju, koji se nisu željeli predstaviti. Govorili su, međutim, o djevojci, rekli su kako je iz Podgorja te da se zove Klara. Prezimena se nisu sjetili.

– Često se ona napije u nekom od kafića u okolnim selima. Inače je vrlo zgodna i draga djevojka, no kad popije malo više, onda razbija oko sebe, kao da voli taj zvuk – rekao je jedan gost.

– Ponekad kad se tako napije i muškarci znaju napustiti lokal da ne bi s njom došli u konflikt – dodao je drugi. Naši sugovornici napomenuli su da se Klara vrlo mlada udala, ali da više ne živi sa svojim suprugom, već s roditeljima.Cijela Klarina obitelj, kazali su, navodno živi teško te se uglavnom uzdržavaju radeći u nadnici, a mlada žena povremeno radi kao konobarica.

U srijedu na večer, kada se incident dogodio, u Amor je došla sa sestrom i prijateljem, koji su prije otišli iz kafića, a ona je ostala. Policija ju je privela u postaju na triježnjenje te ju je danas ujutro pustila kući. Protiv nje će podnijeti prekršajnu prijavu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije