Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epilog krvavog obračuna u Gjuri 2

Razbijači uhićeni, izazivač sukoba ide u riječki zatvor

04.01.2007.
u 19:46

Nakon što je policija pohvatala članove rabijatne skupine koja je na novogodišnjoj zabavi u Gjuri 2, oboružana hladnim oružjem, napala redare, neslužbeno doznajemo da se traga i za redarima iz Gjure 2 Denisom M. i Tomislavom T. – ili radi informativnog razgovora ili zbog prijave. Time su odbačene spekulacije da pripadnici osiguranja koji su pratili premijerovu kćerku Brunu Sanader nisu pucali u gužvi te večeri kako bi je izvukli, a to nam je i službeno potvrđeno.

Denis M. je redar s višegodišnjim klupskim stažem tijekom kojega je 2000. pretrpio i ranjavanje u nogu kad je iz kluba izbacivao problematičnog narkomana. Tomislava T. lani je pak, nakon što je izbacio jednog problematičnog gosta iz kluba na Medveščaku, otelo nekoliko osoba iz kriminalnog miljea i mučilo ga cijelu noć. Njegovi mučitelji, redom iz Dubrave, odakle su i mahniti napadači na Gjuru 2, danas izdržavaju kaznu zbog svoga nedjela. Iako se istraga o tome tko je zapucao vodila, među ostalim, zbog kvalifikacije da je riječ o pokušaju ubojstva, jasno je da bi u klubu nastala prava tragedija da je pucnjava izostala pa se pretpostavlja da će se ta kvalifikacija izmijeniti.

Razbijači koji su te večeri i zakuhali cijelu stvar svojim pohodom na klub, noseći sjekire, kuhinjske noževe, macole i drvene palice, redom su pohvatani, a Boris Vosmik, koji je predvodio pohod, bit će prepraćen riječkoj policiji zbog tjeralice koju je za njim raspisao Županijski sud u Rijeci zbog manjeg razbojstva.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije