Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava i užas

Raskomadao majku motornom pilom pa pozirao s njenom glavom

Bashid McLean
screenshot/Facebook
04.03.2013.
u 08:20

Nakon uhićenja policajcima je rekao da je to učinio jer mu je majka rekla da odraste i iseli se iz njene kuće

Bashid McLean, 23-godišnjak iz New Yorka, ubio je svoju majku, raskomadao je električnom pilom, a zatim s osmijehom na licu pozirao s njenom glavom i fotografiju objavio na Facebook-profilu, piše Daily News.

Nakon uhićenja policajcima je rekao da je to učinio zato što mu je majka rekla da odraste i iseli se iz njene kuće. Sucu je rekao da nije učinio ništa loše, a njegov liječnik izjavio je da je Bashid bolestan i kako u trenutku ubojstva nije bio pod utjecajem lijekova.

Bashidu je u ovom zločinu pomogao prijatelj s kojim je bacio dijelove tijela po Bronxu, a sve su fotografirali mobitelom.

Sestra ubijene izjavila je da je Bashidova majka uhvatila svog sina dok je na internetu tražio upute kako sakriti ubojstvo. Dodala je da je 23-godišnjak bio ogorčen na svoju majku jer ga je, dok je bio dijete, ostavila udomiteljskoj obitelji dok se ona borila s drogom, ali da se on u 18. godini vratio kući.

>>Raskomadao ga i razbacao po plažama! Tko je hrvatski Trbosjek?

Komentara 1

C1
c11dugi
12:13 04.03.2013.

Cemu ovakvi bolesni clanci. Zar kao poticaj slicnim manijacima. Koja je zaisao novinara i urednika o ciljanoj skupini za ovaj clanak. I postoji li vise u novinarstvu opce vise bilo kakav moralni kodeks ponasanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije