Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na autocesti

Radovima kod Ivanje Reke zagušili promet uoči produženog vikenda!

gužva na cesti
Autori: IČ/VLM, VMo/VLM
24.06.2010.
u 18:28

Produženi vikend i lijepo vrijeme Hrvati su odlučili iskoristiti za odlazak na more.

Produženi vikend i lijepo vrijeme Hrvati su odlučili iskoristiti za odlazak na more zbog čega je promet pojačan na važnijim cestovnim pravcima, a osobito onima u smjeru Jadrana. Usporeno i u koloni vozi se na autocesti A3 između Ivanje Reke i čvora Rugvica zbog radova i gusta prometa. Građani javljaju kako se na tom dijelu "puzi" u koloni te pitaju tko je odgovoran za organiziranje radova uoči produženog vikenda kada se očekuju velike gužve. Također se ljute zato što nisu bili preusmjereni na alternativne pravce kojima bi mogli zaobići kaos na autocesti.

- Od izlaza iz Zagreba do izlaza s autoceste kod Ivanić Grada, za što mi inače treba 15-ak minuta, vozila sam više od sat vremena - rekla nam je uznemirena vozačica i dodala kako građevinski strojevi stoje pokraj ceste te se nikakvi radovi u trenutku njezina prolaska nisu obavljali.

Na graničnim prijelazima Bregana, Kaštel i Stara Gradiška na ulazu u zemlju pojačan je promet putničkih vozila. I u iduća dva dana očekuju se kolone i  gust promet u smjeru Jadrana.

Kako javlja HAK, kolone se očekuju najprije na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Goričan, Rupa, Pasjak, Kaštel i Plovanija, a zatim na autocestama A1, A6, A2, A3 i A4 i prilaznim cestama obali. Autocesta Zagreb - Karlovac mogla bi već na početku turističke sezone imati rekordan prolazak motornih vozila.

Toplo i idućih dana
Osim produljenog vikenda, Hrvati će konačno uživati i u suncu, no nije na odmet pri ruci imati i kišobran. Sutrašnja prognoza kaže da će prevladavati sunčano, a postoji i mala mogućnost za pokoji kratkotrajan pljusak u istočnoj Slavoniji te unutrašnjosti Istre i na riječkom području. Najviša dnevna temperatura uglavnom će biti između 22 i 27°C.

Na sjevernom Jadranu samo ponegdje je moguć pljusak. U subotu se također očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, no s većom mogućnošću lokalnih pljuskova.

 

Komentara 13

UK
Ugo Kajvez
21:30 24.06.2010.

Treba to znati vremenski pogoditi (kad je moguće stvoriti najveću gužvu), .... no vjerojatno sa kupljenim diplomama na prometnom faksu nije to teško izvesti ...

AU
Augustiner
19:24 24.06.2010.

sve jadni i siromašni građani, ishlapljeli od krize, recesije, gladi i neimaštine!!!

OB
-obrisani-
02:58 25.06.2010.

................(* \" \" *)...Though we\'ve got to say good-bye ............(\")(=\'o\'= )...For the summer ...............(., `´,,(,,)...Darling, I promise you this ................).........(...I\'ll send you all my love ..............(,,,,)^(,,,,)...Everyday in a letter Sealed with a kiss ...........╬═♥╬╬♥═╬ ...........╬♥═╬╬═♥╬ ...........╬═♥╬╬♥═╬ ...........╬♥═╬╬═♥╬ ...........╬═♥╬╬♥═╬ ...........╬♥═╬╬═♥╬ http://www.youtube.com/user/Etiketa73#p/a/f/2/WjgEvzMdiRA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije