Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka bura zatvorila autocestu

Putnici bijesni: Autobus se 'izgubio' na putu od Splita do Zagreba

vjetar na autocesti
Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
20.01.2020.
u 14:02

Do kašnjenja je došlo zbog bure koja je zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sve skupine vozila osim osobnih automobila

Sada je 9.40, trebali smo doći već na odredište, a mi smo 300 kilometara od Zagreba. Vaši vozači imaju nemaran, neodgovoran, nezainteresiran pristup poslu. Što je najgore, ne pomažu jedni drugima u rješavanju problema. Zalutali su barem 10 puta do sada, napisao je to upravi prijevoznika Croatia Busa ljutiti putnik V.Ć.

Autobus je naime, krenuo jutros u 4.30 sati iz Splita za Zagreb, piše Slobodna Dalmacija. Do kašnjenja je došlo zbog bure koja je zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sve skupine vozila osim osobnih automobila. Svi ostali, među njima i autobusi, upućeni su na obilazak državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina. Jedan putnik ispričao je što se dogodilo. 

– Kako je zatvoren tunel Sveti Rok, izašli smo s autoceste, a vozači su uspjeli zalutati na Jadransku magistralu prema Karlobagu. Došli smo skoro do Svete Marije Magdalene! Tamo su se vozači okrenuli i to nakon što sam ih ja obavijestio da je zatvorena i ta cesta. Vraćamo se, što mislite dokle?

Do Skradina, da dobro ste čuli – Skradin iznad Šibenika, 90 kilometara od polazne stanice Split. Sada vozimo napokon prema Zagrebu, oko Karina smo. Još bih vam puno toga mogao napisati al' bojim se da opet ne zalutamo, ne znam više prema kojoj strani, možda u more – rekao  je čitatelj za Slobodnu Dalmaciju.

Njegovu su priču u Slobodnoj potvrdili i u prometnom uredu Croatia Busa. Službenik je priznao da se vozači nisu najbolje snašli nakon što su ih prije tunela Sveti Rok "poslali sa strane" pa su pogrešno otišli. Putnike su uputili na pravnu službu Croatia Busa.

Video: Kako voziti po buri

Ključne riječi

Komentara 5

KO
Kolibri
20:47 20.01.2020.

Putnici bijesni? Hitno poslati veterinare k njima......

Avatar bokolo
bokolo
20:54 20.01.2020.

GPS je samo za saborske putnike kad idu na kavu do Charlia

DU
Deleted user
20:08 20.01.2020.

Nisu imali udes ,dovezli su putnike zive i zdrave ! Izgubiti se i dezorijentirati u prostoru koji ne poznajes je vrlo lako, ociti problem lezi u nedovoljnoj obucenosti vozaca i prije svega u losem radu cestarskih sluzbi . Neobiljezavanje zaobilaznih pravaca je veliki propust.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije