Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka bura zatvorila autocestu
Povratak na članak

Putnici bijesni: Autobus se 'izgubio' na putu od Splita do Zagreba

Do kašnjenja je došlo zbog bure koja je zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sve skupine vozila osim osobnih automobila

Komentari 5

KO
Kolibri
20:47 20.01.2020.

Putnici bijesni? Hitno poslati veterinare k njima......

VL
Avatar bokolo
bokolo
20:54 20.01.2020.

GPS je samo za saborske putnike kad idu na kavu do Charlia

VL
DU
Deleted user
20:08 20.01.2020.

Nisu imali udes ,dovezli su putnike zive i zdrave ! Izgubiti se i dezorijentirati u prostoru koji ne poznajes je vrlo lako, ociti problem lezi u nedovoljnoj obucenosti vozaca i prije svega u losem radu cestarskih sluzbi . Neobiljezavanje zaobilaznih pravaca je veliki propust.

VL
JB
josip.barisic512@gmail.com
15:51 20.01.2020.

Meni se čini da poslodavac u nedostatku kvalitetnih vozača, angažira autsajdere u fušu. Jer kako to drugačije objasniti?

VL
BL
Blomberg
15:21 20.01.2020.

Rjetki nasi profesionalni vozaci ponasaju se kao i takvi, sve to je aljkavo kao da zivimo negdje u divljini,a i ti njihovi poslodavci nisu bolji, zar oni nemaju navigacijski uredjaj za slicne situacije, ali onda bi taj uredjaj trebalo znati i koristiti.Te aljkave vozace treba najuriti i uvesti neku strogocu u poduzece pa oni su ti koji prevoze putnike koji ocekuju kad kupe kartu da ce i stici tamo kud namjeravaju stici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.