Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen pokraj Velike Gorice

Pokušali utopiti psa: 'Kad mislimo da smo sve vidjeli, ljudski bolestan um smisli nešto novo'

Sigurna Kućica/ Facebook
06.06.2023.
u 10:15

"Kad mislimo da smo sve vidjeli, ljudski bolestan um smisli nešto novo. Mali pas sa zavezanom vrećom pijeska oko vrata", poručili su iz udruge Sigurna kućica.

Udruga Sigurna Kućica koja se bavi udomljavanjem pasa s područja Velike Gorice i Zagreba, na svom Facebook profilu objavila je sliku psa pronađenog na području Ogulinca. U trenutku pronalaska pas je stajao na kiši. Nije im bilo jasno zašto se pas ne miče s mjesta, ali su volonteri brzo shvatili da je životinja bespomoćna zbog toga što mu je vreća pijeska zavezana oko vrata.

"Kad mislimo da smo sve vidjeli, ljudski bolestan um smisli nešto novo. Mali pas sa zavezanom vrećom pijeska oko vrata u Ogulincu/Velika Gorica. Zna li netko čiji je? Susjedi?" objavili su volonteri udruge Sigurna kućica uz fotografiju pokislog psa. Prema Kaznenom zakonu, za zlostavljanje ili usmrćivanje životinje propisana je zatvorska kazna u trajanju do godine dana. Neki korisnici Facebooka u komentarima su pretpostavili da je vreća zavezana oko vrata životinje kako bi se pas utopio nakon što završi u vodi.

 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 9

Avatar mladen valentić
mladen valentić
11:44 06.06.2023.

EBERT A što ako mu u autu visi grb SFRJ, koliko mi je poznato lijeva politička opcija se zalaže za pravo tko će se roditi a tko će završiti na odlagalištu medicinskog otpada!

JR
Jr48
12:24 06.06.2023.

Pa kakav nečovjek moraš biti da ovo radiš ovo je grijeh i s Božije i ljudske strane.

CA
cavecanem
11:35 06.06.2023.

Stoka. Ne pas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije