Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u BiH

Pronađeno tijelo drugog mladića iz automobila koji je sletio u rijeku kod Stoca

Stolac: Iz rijeke Bregave  izvučen automobil u kojem je bilo tijelo mladića, za drugim se još traga
Foto: Denis Kapetanović /Bljesak.info
1/8
17.02.2024.
u 19:30

Obavljen je očevid na mjestu nesreće, dok se obdukcija očekuje u idućim danima

Ove subote pronađeno je tijelo drugog mladića koji je nestao prošlog ponedjeljka, nakon teške nesreće automobila koji je sletio u rijeku kod Stoca. Tijelo jednog mladića (20) pronađeno je u utorak, a danas su iz MUP-a HNŽ-a potvrdili kako su nekoliko kilometara nizvodno pronašli i drugog mladića za kojim su tragali.

- Tijelo je pronađeno 4-5 kilometara nizvodno od mjesta gdje je pronađeno vozilo kod separacije - potvrdio je glasnogovornik Ljudevit Marić za Bljesak.info. Obavljen je očevid na mjestu nesreće, dok se obdukcija očekuje u idućim danima. 

Stolac: Iz rijeke Bregave  izvučen automobil u kojem je bilo tijelo mladića, za drugim se još traga
1/8

Inače, obitelj, rodbina, prijatelji te brojni sugrađani u četvrtak su na groblju Todoruše u Crnićima na posljednji počinak ispratili 19-godišnjaka, ednog od dvojice mladića stradalih u tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s nedjelje na ponedjeljak u Stocu. Srednja škola Stolac na svojim je stranicama objavila emotivno pismo kojim se kolege, prijatelji i profesori opraštaju od maturanta i učenika IV. razreda te škole.

Mladići su u nedjelju navečer bili u jednom kafiću u Stocu, gdje im je jedna osoba dala ključeve Jeepa da odu u Vidovo polje. Još pod neutvrđenim okolnostima sletjeli su u rijeku Bregavu.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije