Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA

Prodao joj heroin pa je tukao i prisilio da mu kupi iPhone XS

Ilustracija
Foto: TATYANA MAKEYEVA/REUTERS/PIXSELL
01.08.2019.
u 08:38

Prijetio joj je i govorio da bira riječi kad će svjedočiti protiv njega na sudu o kupovini heroina od njega.

Kristijanu Božičiću (33), nezaposlenom konobaru, jučer je određen pritvor zbog tri kaznena djela: iznudu, sprečavanje dokazivanja i zlouporabu opojnih droga. 

Prema pisanju Novog lista, sve je počelo kada je 33-godišnjak na jednu mladu Riječanku fizički nasrnuo i prisilio ju da mu kupi iPhone XS koji vrijedi oko 10 tisuća kuna. Ona mu je u Tower centru u Pećinama u jednom od prodavaonica kupila uređaj na 24 rate.

Osim toga, prijetio joj je i govorio da bira riječi kad će svjedočiti protiv njega na sudu o kupovini heroina od njega.

U optužbi također stoji treća stavka, koja je vezana uz pretragu njegovog doma, gdje su osumnjičenom pronašli malu količinu heroina, pakiranog u dvjema PVC vrećicama, tzv. suzama, preciznu digitalnu vagu s tragovima heroina i 18 tableta »heptanona«, lijeka s popisa droga.

Sudac Vlado Bosner mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo.

 

Komentara 4

AL
alfich
15:27 01.08.2019.

E sad će taj IPhone XS vratiti, a novac koji će ona uplatiti ćeš joj vraćati s kamatama jer si ju oštetio za nešto što ti uopće ne treba !

MO
modovisisajteMaraschino
10:10 01.08.2019.

nekad su se nazivali dilerima sada konobarima?

Avatar Luring
Luring
12:50 01.08.2019.

Luda Nacija!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije