Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalila se zarukama

Prodali su kuću zbog 'savršenog' prstena: Mislim da ti prst ima alergijsku reakciju

prsten
Foto: Facebook
23.07.2019.
u 09:50

Buduća mladenka pohvalila se kako je riječ o prstenu koji je izrađen po narudžbi samo za nju, a zbog njega su ona i zaručnik morali prodati kuću jer je na njemu pravi dijamant

Buduća mladenka koja se pohvalila kako je njezin zaručnik prodao njihovu kuću ne bi li joj kupio ''savršeni'' zaručnički prsten posramljena je na internetu.

Fotografija prstena u obliku cvijeta s ljubičastim dijamantom objavljena je u grupi ''To je to, posramljujem prsten'', a buduća mladenka pohvalila se kako je riječ o prstenu koji je izrađen po narudžbi samo za nju.

Objasnila je da su ona i zaručnik morali prodati svoju kuću kako bi mogli platiti prsten, piše Daily Mail.

– Prodali smo našu kuću kako bismo dobili savršen prsten. To je ljubičasti dijamant – pohvalila se ona te je zamolila korisnike Facebooka da joj se ne rugaju zbog laka na noktima jer je 'lijena i lakira ih svaka tri mjeseca'.

Foto: Facebook/RTL

 

Objavivši fotografiju u grupi u kojoj se rugaju prstenju, dobila je očito ono što je i očekivala.

''Možeš li dobiti kuću natrag? Užasno'', ''Zašto bi prodala kuću zbog prstena koji izgleda kao da je dio kostimirane haljine'', ''Mislim da tvoj prst ima alergijsku reakciju na to ružnoću'', samo su neki od brojnih komentara.

Iako se o ukusima ne raspravlja, mnogi će se složiti da je ovo više prsten za djevojčice koje se maskiraju u princeze, a ne za buduću mladenku.

Komentara 6

Avatar Forest Trump
Forest Trump
10:02 23.07.2019.

Seljačija , primitivizam i neiživljeni snobizam su očito sveprisutni !!!!

DO
domxerex
10:12 23.07.2019.

Samo još jedan dokaz univerzalnosti i beskonačnosti gluposti. Očito glupost nije rezervirana samo za krezube desničare i samoproglašene urbane intelektualce.

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
11:00 23.07.2019.

Ako ne postoji video javne prosidbe, ne vjerujemo ni riječi :-P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije