Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan slučaj

Vozač iz Zadra preminuo nakon što su ga zaustavili policajci u BiH

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.08.2017.
u 16:52

Ustanovljeno je da se radi o prirodnoj smrti uslijed zatajenja rada srca

Hrvatski državljanin K. T. (76) preminuo je danas uslijed zatajenja rada srca nakon što su ga u BiH zaustavili policajci.

Nezavisne novine neslužbeno doznaju kako je muškarac od ranije imao srčanih problema. Vozača su oko 11.20 sati zbog prekoračenja brzine zaustavili prijedorski policajci na magistralnoj cesti Prijedor - Novi Grad, u mjestu Donja Dragotinja.

- Tijekom kontrole vozila i vozača, vozač se žalio na pogoršano zdravstveno stanje, te su mu policajci pružili prvu pomoć - rekli su u policiji. Vozaču je potom pružena hitna medicinska pomoć, ali je preminuo, te je ustanovljeno da se radi o prirodnoj smrti uslijed zatajenja rada srca.

24 sata pišu kako je vozač iz Zadra te da je s njim u Golfu bila njegova supruga.

Komentara 7

DU
Deleted user
17:03 16.08.2017.

Pouka: nemojte zaustavljati ljude u prometu

DU
Deleted user
18:59 16.08.2017.

Otkazalo mu srce kad je ćuo koliku mitologiju traže da zažmire

AR
Armagedon
19:29 16.08.2017.

Pa što voza naokolo po ovoj vrućini u tim godinama. da je doma bio u hladu ne bi mu se možda to dogodilo, a možda i bi , pa ima čovjek neke godine, nije to neko čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije