Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otkriven uzrok smrti nesretnog kupača iz Mrežnice

Policija je obavila očevid i obustavila daljnju istragu u vezi nedjeljnog pronalaska mrtvog tijela 56-godišnjeg kupača F. Ž. (1961) iz Karlovca u rijeci Mrežnici
07. kolovoza 2017. u 11:38 2 komentara 4013 prikaza
Mrežnica,Duga Resa,leš
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Policija je obavila očevid i obustavila daljnju istragu u vezi nedjeljnog pronalaska mrtvog tijela 56-godišnjeg kupača F. Ž. (1961) iz Karlovca u rijeci Mrežnici, jer je utvrđeno da je umro zbog zdravstvenih razloga, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Biokovo Na Biokovu Pripadnici HGSS-a pronašli mrtvo tijelo Poljakinje

Muškarac je umro zbog zatajenja srca dok je plivao Mrežnicom, a svjedoci kažu da je u subotu kod mosta u Mostanju skočio u Mrežnicu i imao namjeru na ušću uplivati u Koranu i dalje uzvodno, što je razlog da je njegov nestanak prijavljen tek satima kasnije, rekla je policijska glasnogovornica Senka Staroveški.

Policija je u nedjelju u jutro pozvala HGSS u potragu za nestalom osobom, a zbog praznika tri su roniteljska tima već bila na svojim treninzima na karlovačkim rijekama i to KPA Karlovac, KPA Vodomar iz Duge Rese i KPA Marsonija iz Slavonskog broda te se 12 ronitelja i vatrogasci JVP Karlovac sa svojim plovilom spustilo na rijeku.

Tijelo je pronađeno 40 minuta kasnije, u 10.10 na dnu rijeke Mrežnice, tristo metara nizvodno od mjesta gdje je u muškarac skočio u rijeku.

Vojni helikopter AKCIJE SPAŠAVANJA Vojni transportni helikopter izvukao planinara na Dinari, potraga i na Biokovu party Ponovno oduševili Iz HGSS-a na svoj način uputili novo upozorenje turistima! Utopio se muškarac utopio se Muškarca oživljavali sat vremena nakon utapljanja na Jarunu
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Avatar KISELI
    KISELI:

    kod mosta u Mostanju skočio u Mrežnicu i imao namjeru na ušću uplivati u Koranu i dalje uzvodno. Nizvodno ljubavi nepismena.

  • Avatar indigo25
    indigo25:

    Smrtonosna kombinacija gemišta i roštilja.