Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR VEČERNJEG LISTA

Prijavite se za jedanaesti izbor najboljeg OPG-a

21.06.2024.
u 09:00

Za prva tri mjesta nagrade iznose 4.000, 3.000 i 2.000 eura. Isti iznos kao i trećeplasirani osvojit će i najbolja Mlada nada u poljoprivredi, dok će vlasnik najboljeg OPG-a po izboru čitatelja Večernjeg lista dobiti 1000 eura.

Bliži se ovogodišnji izbor za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Zlata vrijedan koji već jedanaest godina organiziraju Večernji list, Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska radiotelevizija, a žiri će uskoro odabrati ovogodišnje finaliste. Kao i svih prethodnih godina, bit će 21, iz svake županije te Grada Zagreba po jedan OPG. Osim njih, u završnicu ulazi i troje mladih poljoprivrednika koji će se natjecati za najbolju mladu nadu u poljoprivredi.

Stoga, ako imate uzorno gospodarstvo koje želite predstaviti javnosti, pridonijeti promoviranju poljoprivredne proizvodnje i s nama podijeliti kako izgledaju život i rad na selu, do 30. lipnja javite se na natječaj i ispunite obrazac na kraju ovog teksta.

Nakon što žiri odabere finaliste, čija ćemo imena objaviti u tiskanom i web-izdanju Večernjeg lista, početkom kolovoza započet ćemo s predstavljanjem ovogodišnjih kandidata izbora. Reportaže o nominiranima objavljivat će i Hrvatska televizija koja je partner projekta. Na svečanoj završnici na kojoj će se okupiti i svi ovogodišnji finalisti i dosadašnji pobjednici, bit će proglašeni najbolji od najboljih.

Dodijelit ćemo ukupno pet novčanih nagrada.

Za prva tri mjesta one iznose 4.000, 3.000 i 2.000 eura. Isti iznos kao i trećeplasirani – 2.000 eura – osvojit će i najbolja Mlada nada u poljoprivredi, dok će vlasnik najboljeg obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva po izboru čitatelja Večernjeg lista dobiti nagradu u iznosu od 1.000 eura.

Molimo vas da popunjene obrasce za prijavu, koje možete pronaći  na kraju teksta, pošaljete najkasnije do 30. lipnja 2024. godine na e-mail adresu: zlatavrijedan@vecernji.net.

Partner projekta SPAR Hrvatska prepoznat je u zajednici obiteljskih gospodarstava, jer s brojnim OPG-ovima surađuje kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj, ali i lokalnoj razini. Neki od njih postali su i proizvođači za SPAR vlastite marke te njihove proizvode potražite isključivo na policama SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa.

 

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije