Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagajna

Prihodi manji 2,7 milijuna kuna, no nitko od korisnika nije zakinut

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 07.04.09., Cakovec, Hrvatska-  O politickim predizbornim obecanjima. Gradonacelnik grada Preloga, Dragutin Glavina. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list
23.12.2010.
u 14:49

Najviše su podbacili prihodi od pomoći tijela državne uprave, županije i fonova, i to za gotovo 1,4 milijuna kuna.

PRELOG - Više od pola milijuna kuna uložili smo u razvoj. Takvih gradova koji polovicu proračuna ulažu u razvoj danas nema puno - kazao je preloški gradonačelnik Dragutin Glavina.

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici proračun za 2010. godinu s početnih 20,3 milijuna kuna smanjen je na 17,6 milijuna.

- Unatoč tom smanjenju, ispunili smo sve svoje obveze prema socijali, sportu, kulturi, predškolskom odgoju i drugim društvenim djelatnostima - kazao je Glavina. Proračun je mogao biti i veći da su prodani poslovni prostori u obnovljenoj zgradi u Glavnoj 35, no Grad se odlučio na najam kojim će se pokrivati održavanje zgrade. Najviše su podbacili prihodi od pomoći tijela državne uprave, županije i fonova, i to za gotovo 1,4 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije