Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opći metež

Pretukli policajce i njihova šefa usred noći u koktel-baru u Hrv. Kostajnici

policija
Foto: ilustracija
14.10.2014.
u 20:05

Trojica muškaraca napala su petoricu policajaca. Na kraju su dvojica djelatnika policije ozlijeđena, a jedan od njih je i načelnik postaje

U sitnim noćnim satima u nedjelju, u kafiću Kostarika u Ulici Nine Marakovića u Hrvatskoj Kostajnici, sukobili su se pijani gosti i policajci. U općoj “makljaži”, kako smo doznali, policajci su lošije prošli, a ozlijeđen je i načelnik postaje u Hrvatskoj Kostajnici Marijan Brnad.

Prvo su se u 2.40 sati potukli gosti, zbog čega je reagirao jedan policajac koji se tamo zatekao. Bila je to loša ideja jer ga je jedan 32-godišnjak napao. Kolegi su tada u pomoć priskočila još četvorica policajaca koja nisu bila u službi. Međutim, 32-godišnjaku i njegovu prijatelju (22) priključio se još jedan 32-godišnjak. Zajedno su pružali otpor, napali policajce, vrijeđali ih i omalovažavali.

Uz dosta muke policajci su ih uspjeli svladati, uhititi i odvesti u postaju. U tom metežu dvojica su policajaca ozlijeđena, a jedan je spomenuti načelnik Brnad. Trojica nasilnika bila su pijana, a kod jednog je pronađeno i 1,8 grama marihuane.

U policiji nisu objasnili što je pet njihovih kolega radilo u kafiću malo prije tri sata ujutro.

>> Njemica se ogrnula hrvatskom zastavom i završila u pritvoru

>> Uhićena sedmorica pijanih mladića koji su napali policajce

Komentara 21

KU
kufmaario
20:19 14.10.2014.

Nista se jos nije promijenilo od 1945g jos uvijek nam milicija sijedi i pije po birtijama,to se jos samo moze vidjet kod nas i nigdje vise u EU.

US
U sridu
20:17 14.10.2014.

Kako sto? pili kavu,stari jugo obicaj,nigdje na zapadu neces policajca vidjet u birtiji.

BA
bajo2
20:43 14.10.2014.

po nekom rezonu onda sljeduje prijava i ovoj 4-vorici sto nisu bili u sluzbi?ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije